Sincer nu stiu cum au aia curaj, sau cum vind in Ro cu plata dupa
In SUA unde vorba aia oamenii is mai ok asa ceva nu face absolut nimeni, asa ceva nu exista.
Deci prima data tu platesti, cand vinzatorul vede ca ai platit, atunci trimite produsul.
Asa ca tu daca ala are la descriere ca nu accepta return, sa fii sanatos.
Il poti returna doar daca produsul nu corespunde cu descriere, sau e defect, daca a fost stricat pachetu pe drum, daca s-a pierdut, ala trebuie sa iti dea banii inapoi.
La voi in Ro, sa cumperi online si sa platesti dupa cascadorii risului, dar daca asa se procedeaza e bun.
In cazul tau, poti sa refuzi, vinzatorul nu are ceti face, nu ai contract cu el, no sa vina nimeni dupa tine.
Nu ai luat produsul si sa spui ca nu mai platesti, asa ca atita timp cit nu ai primit nimic, nu platesti nimic.
Banui ca vinzatorul pe viitor te are acolo, cand o sa mai incerci sa cumperi, sa nu mai iti vinda tie, desi de regula nu se intampla asa ceva, dar sunt si asa vinzatori.
Poti refuza comanda, oricum nu ai platit, nu au ceti face or sa trimita pachetul inapoi si atita tot.
Ca iti trimit ei tie mesaje sa platesti, ignorale, desi ce faci tu e magarie.Tu sa fii in locul lor, sa vinzi ceva si ala sa refuze apoi, tiar conveni?
Normal ca nu tiar conveni, tu ai platit transport, mai trebuie sa dai iar sa vina inapoi, nu este in regula ce faci.
Cum am spus eu la romani nu leas vinde absolut nimic nici cu bani.Roamani nu-s de incredcere, fac numa magarii, doar asa ii poti invata, cu forta, nu frate plata inainte, ca la orice magazin.
La magazin te duci platesti, pleci cu marfa, asa e si pe net mai oriunde, exceptie face Ro tara nimanui.
Is prosti aia care va vind ceva, cum am zis eu nu vas vinde nici cu bani.
De fat se intampla asa, is multe tari sau vinzatori care nu vor sa vinda celor din Ro, evita cumparatorii de pe acolo, de buni ce sinteti
Poate firma sa depuna plangere la politie.Nu platesti transportul doar in momentul in care produsul este deteriorat sau nu corespunde cu ce ai comandat tu
Cere-le sa iti trimita inca o data mesajul, suna si plateste, sau trimite mesaj. Daca nu platesti iti fac unele firme plangere la politie de unde trebuie sa platesti drumul cu tot cu " dobânda" si amenda
Acum cat timp l-au trimis? Mai mult de 14 zile?
Trebuie sa faca plangere in 48 de ore. Daca nu ai avut vreo problema pana acum nu ai nimic de facut si nu trebuie sa platesti nimic
Nu patesti nimic man stai linistit nu are nimeni ce sa iti faca
aia nu pird nimic stai lintit. la cate comenzi/castig au de ei iti faci grija?
Nu se intampla nimic, ai timp 14 zile sa dai retur, nu esti obligat sa platesti transportul in cazul in care produsul primit nu este conform cu cel comandat!
Pai nu am primit produsul ca am spus ca nu il mai vreau, deci sunt obligat sa platesc?"
Nu esti obligat. nu te lua dupa ilovedinero vorbeste bazaconii omu nu stie cum functioneaza o tranzactie online de tip shipping / seller and buyer privacy and protection obligations.
WithoutName123456789 întreabă:
JiaYun întreabă: