anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai facut sex cu un baiat si dupa o luna faci cu altu cu care ramai insarcinata? de la cati ani este bine sa iti incepi viata sexuala?

12 răspunsuri:
| www a răspuns:

Wtf:" Daca ai facut sex cu un baiat si dupa o luna faci cu altu cu care ramai insarcinata"rolling on the floor. Cat de mult te-ai gandit cand ai pus intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incredibil! Pai, ti-ai inceput-o cu 2 baieti. Crezi ca mai esti virgina, insarcinato?

| Leea1234 a răspuns:

Pai, o sa te lamureasca ginecologul cand iti va spune cate saptamani are sarcina... faci repede socoteala si BINGO!
daca nu reusesti sa afli...vezi dupa 9 luni cu cine seamana copilul!
si viata sexuala...este indicat sa ti-o incepi la 18 ani, atunci se considera ca,,,, corpul este destul de matur... dar putini sunt acei care respecta varsta!
oricum e bine sa ai mai mult de 15 ani!

| Mixed a răspuns:

Asta ce vrea sa insemne?laughing
pnm .socotest si tuh ...mergi la ginecolog ...pnm... poate copilul tau are 2 tatici...thinking sau poate nu esti insarcinata happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde care act sexual e in perioada fertila. Nu poti sa stii, decat daca stii cu certitudine (analize de sange) daca erai sa nu insarcinata inainte de al doilea contact sexual. Oricum, daca intre actele sexuale a fost o luna, ginecologul poate determina varsta sarcinii cu aproximatie de 10 zile, asa ca e usor sa-ti dai seama cu care ai ramas insarcinata.
Pentru fete este foarte important sa nu-si inceapa viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate. De-abia la aceasta varsta colul uterin este deplin maturizat si poate face fata activitatii sexuale. Inceperea vietii sexuale mai devreme de 17 ani si jumatate inseamna risc foarte mare de cancer de col uterin.

nony
| nony a răspuns:

Eu credeam ca ne intrebi cum sa-l pacalesti pe primul, sa-i spui ca e copilul lui rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiu de ce va luati de saraca fata. Ea a scris foarte clar "ai facut sex cu un baiat", nu "am facut sex cu un baiat". O fi avand si ea o prietena careia ii e rusine sa intrebe si na...laughing
Pisi, ai grija sa nu afle tac-tu ca te-ai scapat la borcanu' cu smantana asa devreme, ca nu te vad bine. De fapt, nu te mai vad deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Numai o analiză de sânge poate spune cine este tatăl copilului.
Acum depinde și cum reacționează corpul, perioada de fertilitate a ta, menstra, dacă ai rămas dintr-un contact sexual sau nu, etc.
Maturizarea organismului are loc între 18 și 20 de ani, de aceea unul din factorii care trebuie ținut cont este acesta.
Viața sexuală este bine să o începi atunci când ești pregătită fizic și emoțional, nu mai devreme de 20 de ani!
Pa, pa.

| yuli10 a răspuns:

Depinde cu care faci sex in perioada de fertilitate. daca ai facut sex cu un baiat si dupa o luna nu ti-a venit menstruatia erai deja probabil insarcinata cand ai facut sex cu cel de-al doilea.

| monyk a răspuns:

Buna, pai depinde daca esti insarcinata depinde cat timp ai...ginecologul poate sti in cate luni, viata sexuala o poti incepe cand esti pregatit fizic si psihic, nu e neaparat vb de varsta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai sa ai gemenirolling on the floor

| scufitzaneagra a răspuns:

Doamne Maica Tereza... ce intrebare? poate era vreo virgula dupa "altu" si asa mai iese a intrebare normala gramatical ca altfel de unde sa stiu cu care ramai insarcinata...cu unul din 2...sau cu niciunul. offf. offf...hee hee

Întrebări similare