| Dariii a întrebat:

Daca ai putea alege intre : a da timpul inapoi, a opri timpul in loc sau a face un moment sa treaca ca si cum nu ar fi fost, ce ai alege? si de ce?

Răspuns Câştigător
| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Pai daca as da timpul inapoi cu siguranta nu as mai actiona la fel ca inainte si atunci nu as mai fi eu cea de azi.si eu sincer sunt multumita de mine si nu vreau sa schimb ceva din ce am facut prefer sa stiu ca au fost alegerile mele timpul respectiv.Sa opresc timpul in loc da poate ar fi placut daca as fi alaturi de persoane pe care le apreciez si le iubesc insa cred ca prea mult timp alaturi de cineva nu m-ar ajuta prea mult decat daca ar fi ceva nou in fiecare "secunda" oprita daca ii pot spune asa.Si sa fac un moment sa treaca ca si cum nu ar fi fost nu prea cred nici asta.de ce? Pai ce rost are sa trec peste ceva ce ar fi posibil sa fie chiar placut?

9 răspunsuri:
| DidiLovesYou a răspuns:

As alege sa dau timpul inapoiwinking
De ce?thinking Simplutongue Pentru ca asa as putea revedea toate momentele Frumoase din viata mea si as putea sa-mi repar greselile...

| Radioactive a răspuns:

Sa dau timpul inapoi. De ce? As putea retrai orice moment, bun sau rau, caci asa e viata. Nu le-as sterge spre a-mi repara greselile, as lasa totul asa cum e. Nu e corect sa schimbi cursul vietii. Dar e dragut sa faci totul inca o data. Ori, as alege sa dau timpul in loc, astfel as putea ajuta persoanele bolnave grav...stii ce-am vrut sa zic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A face un moment sa treaca ca si cum nu ar fi fost deoarece as face cel mai urat moment sa treaca, sa il am doar ca pe o amintire trista dar care s-a sfrsit. daca as opri timpul doar as prelungii suferinta iar timpul inapoi n-as vrea sa-l dau, chiar daca am facut multe alegeri gresite in trecut, au fost alegerile mele... le-am facut singura crezand ca fac bine deci prefer sa le las asa...

| МŶĶÁŶ a răspuns:

As opri timpul in loc ca sa am mai mult timp la teste sa copiez...

| byiju a răspuns:

Eu una as opri timpul in loc.Mi-ar placea sa tin timpul prizonier, iar cheia de la celula sa o arunc in ocean, insa sunt costienta ca visez prea mult cu ochii deschisi.In primul rand as opri timpul ca sa pot savura intotdeauna clipa copilariei, clipa adolescentei si fiecare moment ca imi mangaie simturile.Nu as da timpul inapoi,pentru ca, astfel nu as mai aveea aceeasi experienta capatata in urma greselilor si toate intamplarile din trecut nu le-as schimba, pentru ca fara ele viata ar fi monotona.

| Trufa a răspuns:

As opri timpul in loc si as jefui o bancalaughing kiddin'
As da timpul inapoi pentru e repara greselile facute desi asta ar schimba prezentul ceea ce inseamna ca nu as mai trai momentele frumoase petrecute recent.Dar cred ca ar meritahappy

| Rallu_2412 a răspuns:

Cred ca as prefera sa dau timpul inapoi. De ce? Pentru ca poate doar asa as putea uita unele amintiri neplacute, adica sa le indrept inainte sa ajunge ce sunt acum in prezent. Dar cum nu se poate da timpul inapoi incerc sa trec peste ce a fost si sa ma gandesc la ce este... Dar tu? :*

| Biiiiiia a răspuns:

As opri timpul in loc daca mi se intampla ceva frumos.
As da timpul inapoi pentru a-mi repara greselile facute in trecut.
As face un moment sa treaca ca si cum nu ar fi fost daca mi se intampla ceva rau...
Deci depinde de situatie.

| Dariii explică:

Eu personal nu as alege nimic din aceste 3.De ce? tot ce se intampla e firesc si asta e destinul pe care trebuie sa il urmam.Da, ar fi placut sa dau timpul inapoi si sa retraiesc unele clipe care m-au facut sa ma simt extraordinar.dar asta a fost sa fie si chiar daca regret anumite chestii nu o sa o fac. Poate da, as face un moment sa treaca mai repede dar atunci viata ar fi prea usoara de traitoh go on.Cu bine, cu rau asta e viata si nu avem cum sa o schimbamhappy

Întrebări similare