| Dyingfetus a întrebat:

Daca ai putea murii fara dureri, doar sa dispari...Ai face asta?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,atunci cand imi va suna ceasul...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, nu as face asta... ma consider o persoana destul de puternica care rezolva problemele prin lupta nu prin lasitate

| sublime89 a răspuns:

Da, dar nu inca.

| Radu284 a răspuns:

Sunt o gramada de feluri de a muri instant, fara dureri (mai ales cand ai un shotgun, un Ak47, etc.). De ce as face asa ceva? Suntem aici cu un scop.

Acum nu zic ca nu exista situatii unde sinuciderea este cea mai buna alegere, dar de obicei acele situatii sunt foarte rare.

| Dyingfetus explică (pentru Radu284):

Da, dar acolo iti trebuie curaj, sa apesi pe tragaci, sa iei un pumn de pastile...Aici e doar o decizie...Te hotarasti sa mori si a doua zi esti mort. Simplu.

Da, sunt rare. Dar exista persoana care pur si simplu nu isi doresc nimic de la viata, vor doar sa moara. Era o intrebare.

| Radu284 a răspuns (pentru Dyingfetus):

Pastileie nu cred ca sunt o solutie buna, pentru ca poti sa scapi cu viata si cu damage permanent. Sau sa mori in chinuri foarte naspa, in cateva zile. Daca as vrea vreodata sa ma sinucid (si nu prevad nevoia asta in viitorul previzibil), as face-o cu shotgunul, cu un slug 12 ga, care arata asa: http://media.midwayusa.com/productimages/880x660/Primary/572/572451.jpg

Apasatul pe tragaci este tot o decizie, nu?

| miki1for1you a răspuns:

Daca viata e frumoasa si Dumnezeu mi-a oferit-o, pentru ce sa mor?

| Dyingfetus explică (pentru miki1for1you):

Daca consideri ca viata e frumoasa, normal ca nu ai de ce sa doresti sa mori. Unii poate nu considera ca viata e asa frumoasa cum o vezi tu.

| mODIN a răspuns (pentru miki1for1you):

1.Viata e de **** pentru o multime de oameni
2.Nu exista Dumnezeu

| Dyingfetus explică (pentru mODIN):

Nu le distruge starea. E bine sa crezi intr-o divinitate superioara care are grija de tine, crezand ca rugandu-te ea te protejeaza...