| CyLvEr a întrebat:

Daca ai putea sa te pui in locul unei persoane din viata ta, cine ar fi acea persoana?

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Mami.

| Believed a răspuns:

Eu.

| Dropsyyy a răspuns:

Sincer, nu-mi doresc sa fiu in locul nimanui. Cu toate ca unii o duc mai bine decat mine, ma zbat si lupt si accept asa cum sunt. Ma bucur de viata si nu uit sa zambesc!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paris Hilton aș vrea să fiu pentru o lună de zile, mai mult nu cred ca aș rezista.

| Silvia a răspuns:

Fratele meu.As vrea sa stiu cum ma vede el.

| CyLvEr explică (pentru Believed):

Pai mai gandeste-te, poate ai in jurul tau o persoana care duce o viata mult m, ai usoara ca a ta, se poate.

| CyLvEr explică (pentru Silvia):

Pai depinde daca este mai mic sau mai mare de cat tine.

| CyLvEr explică (pentru Dropsyyy):

Da, frumos raspuns, dar in locul cui te-ai pune macar o saptamana? Sa afli cum vad si ceilalti viata.

| CyLvEr explică (pentru Musique):

De ce in locul mamei tale? Poate ca ea munceste zilnic sa te intretina, nu vrei sa fi in locul altei persoane care duce viata mai usoara, sau in locul unei prieten(e) sa afli cum te vede el/ea pe tinehappy.

| Musique a răspuns (pentru CyLvEr):

Nu contează.Aș vrea să simt cum e sentimentul de mamă.

| CyLvEr explică (pentru Musique):

Aa,bine gandit.

| Dropsyyy a răspuns (pentru CyLvEr):

Cred ca in locul unei vedete. Cand spun vedeta ma refer la cantareata. Imi doresc foarte mult sa cant si sper sa mi se implineasca acest vis. In locul Rihannei sa vad cum e sa ai succes, fani, concerte zi de zi...

Hmm...mie nu mi-ar placea sa ma urmareasca niste oameni straini cu camera de filmat pana la WC I don't want to see.

| Dropsyyy a răspuns (pentru CyLvEr):

laughing Mi-as dori sa vad cum e

Aha laughing