Daca as putea zbura as vizita toate tarile,orasele, toate locurile posibile, si daca as fi invizibila, as speria oamenii, prefacandu-ma ca-s o fantoma.
Daca as putea zbura As dormiii mai mult si as ajunge mai repede la scoala. Daca as fi invizibil cred ca as sparge o banca =]]
Buna intrebare! Daca as putea zbura,as pleca undeva departe,as vizita tot ce imi doresc eu,as sta pe aripa avionului nefiindu-mi frica ca poate voi cadea,as zbura pana deasupra norilor sa vad curcubeul,daca as fi invizibila as putea afla multe secrete, as afla cine ma barfeste, cine sunt dusmanii mei, si m-as si amuza pe tema asta, facand farse.Iar daca aceste puteri sunt combinate as fi invincibila, dar sunt doar fantezii.
Să zicem că aş pute zbura, să fiu singurul om din lume care poate zbura.
M-aş îndrepta direct către Japonia, dar nu singură, ci mi-aş lua singura prietenă în spate, şi am zbura împreună.
Cam ăsta e planul meu dacă aş putea zbura.
Iar dacă aş fi invizibilă, m-am răzbuna pe toţi cei care mi-au făcut rău în toți anii pe care i-am trăit alături de ei.
Ştiu că doar persoanele slabe se răzbună, dar aceasta este o şansă unică!
As zbura peste tot, in locuri nevizitate pana in prezent iar daca as fi invizibila ar fi si mai bine....as sti intr-adevar cine imi e adevarat prieten si cine nu [si multe altele]