40kg ar fi greutatea ideala, 45-50 ar fi normal, iar orice peste, este evident in exces .
40-55 Kg ar fi optim pentru o fetiță de vârsta ta.Succes și nu îți face griji de peacuma de silueta ta; Ești tânără și în dezvoltare.Ai timp să îti faci griji de asta după 20 de ani eventual.
Bună seara, nu contează greutatea, pe parcursul anilor te mai îngraşi şi sincer cred că vreo 45-58 de km maxim la vârsta aceasta. Nu-ţi pune de acum probleme de greutate.
Un an nou plin de bucurie!
In mod normal, trebuie sa ai cu 10 kg mai putin ca inaltimea. Adica cam 40kg.
Ca sa fii slaba ( gen ca o fata din revista casa zic asa) ar trebui sa ai vreo 33-35 kg. pe masura ce cresti un centimetru mai adaugi un kg. si asa vei fi tot timpul ok. eu asa am facut tot timpul si am aratat bine intotdeauna.
Nu mai spuneti prostii daca nu stiti. normala inseamna cu 10 mai putin decat inaltimea. normala inseamna putin plinuta. asta inseamna normal in termeni medicai. ea a zis ca vrea sa fie slaba. scazi aproximativ 15 din inaltime nu 10. esti cam scunda ca sa scazi 20cum ar fi normal ca sa fii slaba ( nu normala! normala e cam orice fata sincer)daca depasesti 1.60 poti sa incepi sa scazi 20 din inaltime vei avea vorp de model.