Vorbesti prostii.
Vrei probe? Imi rad barba de 40 si ceva de ani. Stiu ce vorbesc, tinere nou-nascut.
Pai daca iti razi barba de 40 si ceva de ani si s-ar aplica ce spui, adica, ca creste mai repede daca o razi, inseamna ca trebuie sa te berberesti o data la juma de zi.
Am prieteni care se barbieresc o data la doua zile. Este neagra si deasa. Eu ma rad la 3 zile.
Nu crește mai deasă, că nu ți se înmulțesc rădăcinile dacă îndepărtezi părul prin radere, dar da, va crește mai repede și posibil mai închisă la culoare, pentru că firele nu apucă să fie decolorate de soare(de aici și impresia că părul crește mai des, dar în realitate nu e așa).
Firele nu apuca sa fie decolorat de soare? ) Tu crezi ca are mustata cum ai tu parul in cap?
Nu, nu creste mai repede, creste normal, doar ca pare mai gros firul pentru ca nu mai are varfurile ascutite, insa e insesizabila diferenta, varfurile se pot "ascutii" in timp.
Ce spuneti voi sunt nimicuri, vorbiti din auzite si dati informatii gresite.
E ca si cum cineva ar trimite un link cu un videoclip in care apare melodia Despacito de exemplu, si vrea sa stie cum se numeste melodia, iar tu ii dau link cu melodia "Gagnam style" exact asa sunteti.
Nu, că dacă nu și-a ras mustața niciodată, i-a pus vreo umbrelă, ca s-o ferească de soare. Nu i-o face din neagră blondă, ci i-o deschide puțin. Asta se întâmplă cu tot părul, indiferent de zona în care crește. Lasă-ți barbă/mustață pe o perioadă mai îndelungată, să vezi dacă o să aibă aceeași culoare pe care o aveau când au crescut.
O deschide doar cand e mai mare, nu sta in permanenta la soare, nu se vede diferenta dintre nuantele de culoare la un fir de juma de centimetru.
Daca are nasul mai mare, in functie de unghiul din care ii bate lumina soarelui in fata chiar poti sa spui ca are o mini umbrela
Având în vedere că nu s-a ras niciodată... se înțelege de la sine. Dacă și-ar lua mustața o dată la 3 zile e lesne de înțeles că nu s-ar vedea nicio diferență.
Deci tu chiar n-ai nici o treaba cu ce zic eu aici.
Are 13 ani, tu crezi ca ii creste ca la unu de 20 de ani? Devine vizibila dupa una sau doua saptamani, atinge un centimetru in... juma de an.
Si mie mi-a crescut mustata de la 13 ani si m-am lasat pacalit de aburelile si sfaturile astea tampite.
Doamne ferește )))))))). Ne înțelegem ca turcii; las-o așa.
Relu, ce faci ma, ce faci
Relu.