| Stefy226 a întrebat:

Daca am 15 ani si parintii mei nu sunt de acord sa am o relație, ce trebuie sa fac? Nu ma inteleg in niciun fel. (El este de etnie romă) chiar tine la mine. Am fost plecată in strainatate si m-a asteptat 1 an si ceva. Se comportă foarte frumos cu mine, nu se fereste, am parolele lui...se vede ca ma iubeste, si eu il iubesc pe el. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Lasa,nu e o tragedie. Nu a murit băiatul. Nu cred ca te au închis părinții in casa pentru asta. Fa ti niste prietene si lasa iubiții, de la 18 ani poti avea cati vrei iar părinții n au decat sa indure, asta dacă nu te dau afara din casa. Bucura te ca te cresc, puteau la fel de bine sa nu o faca. Ai o viață buna, asta vreau sa spun. Cu răbdare, ai parte de toate.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa asculti parintii ca nu esti in stare de ceva serios la 15 ani, alta de varsta ta a fost ucisa in Germania de un tigan buglar pentru ca au lasat-o sa fie cu el

Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain a răspuns:

Parinti tai au dreptate, tipul ala nu e bun pentru tine
Uita-l si vezi-ti de scoala

| Justme1997 a răspuns:

Să asculți de părinți că o să regreți mai târziu. Băieții de etnie rroma se însoară și vor copii de foarte tineri, poate vrei să termini liceul fără bebe

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu fi atat de naiba sa crezi ca te-a asteptat un an laughing. Nu ai de unde sa stii ce a facut in lipsa ta si cu cate a mai umblat, mai bine asculta de parintii tai, tu esti prea orbita de dragoste si nu vezi ce vad parintii tai.

| Stefy226 explică:

Eu nu am spus ca vreau sa ma marit. Vreau sa termin liceul, facultatea. voiam doar un sfat. Dar vad pe aici si niste răutăți. mulțumesc oricum!

| suntserios a răspuns (pentru Stefy226):

Mereu sariti toti ca vi se spun rautati. Nu, ti se spune realitatea. Daca vrei sa o pricepi bine, daca nu e problema ta. Insa parintii tai cunosc realitatea mai bine decat o cunosti tu la 15 ani.

Eu zic sa ii asculti, oricum nu e o relatie de durata... nu ar putea fi intre doi oameni care nu au incredere in ei si se controleaza in halul asta.