| ybkyoniks a întrebat:

Daca am 18 ani si sunt clasa a 10 a dar 10 clase sunt obligatorii, dar eu vreau sa ma las de scoala pentru ca sunt asigurat ca o sa am o munca stabila in familie. Ma pot lasa de scoala daca am 18 ani?

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

10 clase sunt obligatorii, asa cum ai spus.
poti sa te lasi de scoala, dar e greu sa iti gasesti de munca doar cu 10 clase.

| mODIN a răspuns:

Sunt foarte curios ce munca stabila in familie ai tu. Esti sigur ca vrei sa te chinui tot restul vietii si cu banii, si cu parerea celorlalti despre tine?

| dullcat a răspuns:

Te poti lasa de scoala, insa este o idee foarte neinspirata.In locul tau as continua studiile fiindca altfel te situezi intr-o pozitie destul de vulnerabila cand vine vorba de locul de munca. Familia ta nu va exista pentru totdeauna iar romanii sunt faimosi pentru certurile din familie legate de afaceri, pamant si nu mai stiu ce.Chiar vrei sa risti? Nu strica sa ai o plasa de siguranta, adica educatia terminata, cele 12 clase plus examenul de bacalaureat luat. Orice alegi, succes.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca tu chiar crezi si ai siguranta ca esti asigurat pe partea financiara si sociala fara sa o mai continui, ai libertatea sa te lasi.

| MarianWLF a răspuns:

Nu te grabi, daca stii ca ai locul asigurat termina macar liceul dupa fa ce doresti tu.