| codreanumirela a întrebat:

Daca am 8 luni cu el pot sa numesc relatie si mai ales serioasa?

18 răspunsuri:
| antonemarian a răspuns:

Nu stiu exact ce sa raspund. Eu am o relatie bine "cladita" timp de 4 ani, dar a fost seriaoasa din prima luna. sa zic asa. Stiam ce vroiam amandoi. Acuma ca o veni o zi cand ne vom desparti, asta e. Soarta. big grin

| Flav a răspuns:

Poti sa ai si 5 ani si sa nu fie relatie serioasa. Poti sa ai si-o luna si sa fie foarte serioasa. Chestia asta se simte in ochii, sufletul si iubirea pe care ti-o transmite partenerul. Durata e doar un factor exterior.

| Psihoyounger a răspuns:

Desigur ca da. Daca va potriviti, o relatie poate fi serioasa si dupa cateva zile. Te felicit pentru acele 8 luni si iti doresc sincer multe inainte. Sper saa va iubiti ca pana acum. Caci iubirea e frumoasa...big grin

Bafta!

by Psihoyounger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde numai de voi, cum vreti sa numiti aceasta perioada petrecuta impreuna.

| SweetCandy a răspuns:

Pai poti...acum depinde si de felul in care va comportati unul q altul...adica respectul, iubirea...happy
dar cred ca este o rel serioasa daca a tinut 8 luni!
succes si la cat mai multe luni!

| Mya a răspuns:

thinking daca te intrebi asta...inseamana ca ceva te face sa te indoiesti ca ar fi o relatie serioasa! Depinde doar de voi...trebuie sa vina din partea amandorura, sa simtiti lucrul asta...sa aveti planuri impreuna, un program, anumite activitati sa existe complicitate.Perioada petrecuta deosebeste o aventura de o relatie, dar depinde de voi daca poate fi considerata si serioasa!

| mariamaya08 a răspuns:

Depinde de cum vedeti voi aceasta relatie, cum va intelegeti si ce varsta aveti... Oricum, multa iubire si fericire va doresc!

| Jupiter a răspuns:

Ca e serioasa sau nu, depinde de cum o vedeti voi, nu de cat a durat aceasta.

| Encore a răspuns:

Depinde eu am o relatie de 3 luni si un pic si o cosider o relatie foarte serios, acum fiecare cum se intelege cu cel de lange el si ce simte pentru acea persoana

| fabiola a răspuns:

Daca am avut 20 de ani cu el si totul s-a naruit intr-o zi, se poate numi relatie serioasa? Dragostea nu se raporteaza la timp ci la mintea si sufletul celor doi!

daniela
| daniela a răspuns:

Nu conteaza cat ai stat cu el ci cum va intelegeti si ce ganduri de viitor aveti

| anaid a răspuns:

Daca nu a avut loc nici macar o cearta mica, mica cred ca o poti numi si asa, dar daca din astea 8 luni 6 ati stat certati... uita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa nu cunosti un om nici in 20 de ani, sau poti sa-l cunosti intr-o luna...Conteaza timpul petrecut impreuna, doar voi doi, cu cei din jurul vostru, cunoasterea parintilor ...etc.

| wings a răspuns:

Sigur ca da, poate fii o relatie serioasa chiar daca ai si o luna! felicitari pentru aceasta relatie serioasa! ce sa mai zic, sa fii iubita in continuare!

| antonelk a răspuns:

Depinde cum va intelegeti laughing) poate puteti sa aveti si sa va intalniti odata la 3 saptamani straight face poate va intelegeti chiar bine poate dabatting eyelashes

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Hmm...eu am o relatie de 2 ani si e serioasa, dar nu cred ca e asa impotant cat tine relatiatongue Nu stiu ce fel va intelegeti asa ca, nu stiu ce sa zic. Oricum, bafta in continuarehappy

| Yly a răspuns:

Pai depinde de voi cum priviti relatia.noi avem 1 an si o luna da nu pot zice ca e ceva serioslaughing

| kitty_8919 a răspuns:

Da dar depinde in ce fel va impicati voi in relatie