| UmbraDeVulpe a întrebat:

Daca am dat de cineva pe omegle care a spus ca e fata si ca e la munca si se plictiseste pot pati ceva? Pentru ca m-a intrebat cum ma cheama si a dat next dupa ce am zis. Sunt care pot face rau chiar si daca in afara de numele tau nu stiu nimic altceva? Si am zis ca nu voi mai intra pe omegle dar... happy Cel mai probabil cred ca acum chiar nu era cazul sa ma sperii si sa ma gandesc la asa ceva dupa ce mi-a dat next dar na, nu stiu.. Sau daca nu spui numele intreg e ok? Si daca nu spui pe langa numele intreg si alte chestii

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dacă se plictisea nu e de mirare ca a dat next

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Iti faci extrem multe griji pentru nimic.De ce mai intri pe acest site daca te panichezi ca un copil? laughing Plus, ai spus si in alte postari ca nu mai intri pe el.

| johnnny123 a răspuns:

Având în vedere că te panichezi din orice, eu zic să nu mai intri deloc pe internet. Ce rost are să stai mereu cu frică?

| AmandinaDragan a răspuns:

Ti-a luat IP-ul, acum stie unde locuiesti si poate trimit pe cineva sa iti bata in usa. Ce ai facut pe Omegle?

| AmandinaDragan a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Depinde ce inseamna acele ''chestii''.

Ce le-ai spus tu.

Da. Au ip-ul tau si stiu adresa unde sa te caute. De ce nu le inapoiezi banii?

| LucyiFer a răspuns:

Mmm! Se pune de ceva mister și acțiune pe aici.
Tu te auzi? laughing) Cum să crezi că vei păți ceva doar că ai lăsat un nume pe Omegle. Hai să zicem că bolentinul era ceva mai mult. Dar doar un chip și un nume, fără și alte date personale ce rău îți pot face niște fete ho*ny mai mult decât cerebrale, care au și uitat probabil de existența ta.
Dacă nu o uită, hai contactează-ne Tatăl. El o să te ajute cu tot.winking
Salve!

| LucyiFer a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Nu pot să procesez ceea ce întrebi aici. Ești amabil/ă să reformulezi? happy