anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am de exemplu media generala cu tot cu examen 7.15 iar la liceu care vreau sa dau media de admitere este 6.85 am sanse sa intru?

Răspuns Câştigător
| bya97 a răspuns:

Pai bineinteles ca poti intra insa depinde si de numarul de elevi care doresc anul acesta la acel liceu. Dar sfatul meu pentru tine, care l-am primit si eu de la profesori este : Trece-ti optiunile care le doresi cel mai mult in ordinea descrescatoare. Adica chiar daca o sa intri sau nu tu trece-l nu ai de unde sa stii e posibil ca dupa sa iti para rau ca nu ai trecuta si liceul care l-ai vrut trece la 1optiune ce vrei cel mai mult(indiferent daca media ta e mai decat cele din anii trecuti si la urmatoarele opiuni trece ce llicee vrei (de la care vrei cel mai mult pana la cel care nu prea vrei....trebuie sa fie si umplutura ca daca esti intr-o generatie f. buna sau daca toti vor vrea la ce licee vrei tu...e posibil sa ramai pe dinafara. asa ca BAFTA TRECE CE VREU TU MAI MULT daca nu vei intra la 1 optiune nu-i nimic vei intra la a doua sau

7 răspunsuri:
| crina_1119 a răspuns:

Bineinteles ca DA. funda?happy

| MariaChrii a răspuns:

Da chiar din prima fara griji stai linistit

| sCzKun a răspuns:

Ordinea optiunilor pentru admitere:
In functie de ceea ce preferi, pui optiunile dupa placul tau, dar te gandesti bine, pentru ca este irevocabil.
Daca tu pui prima optiune un liceu, iar cea mai mica medie de admitere este mai mica ca si media ta, vei intra la liceul respectiv, in caz contrar, calculatorul va trece la a doua optiune si tot asa pana cand ramai fara optiuni, adica nu te repartizeaza la nici un liceu(nu este cazul daca ai medie mare si ai pus multe optiuni).
Prin urmare, da, vei intra.
Succes!

| elenusa12 a răspuns:

Da, dar depinde si de cati elevi vor da la acel liceu, daca dau multi cu medii mai mari decat a ta se poate sa nu intri.

| InvisiblePinkUnicorn a răspuns:

Daca media ta e mai mare cu 20 de sutimi ca media de admitere e ok, poti intra.

| Constantin9704 a răspuns:

La liceul care dau sunt 120 de locuri deci e bine.Multumesc tuturor de raspunsuri!

| skarboss a răspuns:

O sa intri cred. Plus ca anul asta o sa fie si mediile de admitere mai mici happy