Numai un noroc chior sa dea peste voi si fata respectiva sa fi fost in perioada nefertila.bineinteles k poate. o picatura de sperma contine mii de spermatozoizi care se duc tintit catre ovul.sa`si faca un test de sarcina
Evident daca nu e protejata in alt mod... pilule, sterilet sau perioada nefavorabila
Ajunge si o picatura... spermatozoizii isi fac treaba apoi si se deplaseaza la punctul tinta...
Pai logic ca se poate...mai bine si.ar face untest de sarcina. iar dat viitoare.sa nu uitati sa va protejati
Normal ca se poate atunci cand faceti sex neprotejat sa ramana insarcinata, daca nu doriti o sarcina(un bebe)protejativa, sunt destule metode de protejare acum pe piata...
Tu ce crezi? Alta data protejati-va. Fata ar fi bine sa-si faca un test de sarcina si apoi o vizita la ginecolog.
Poi normal ca poate doar daca e in perioada nefertila! parerea mea daca nu e tarziu da fugutza la farmacie si cumpara pilula d a doua zi asta in caz ca nu vrei sa devii tatic... bafta!
100% raspuns afirmativ...
dar depinde si de perioada in care se afla fata
...nu uita... din miile de spermatozoizi numai unul face minunea...
...ca sa fii sigur k nu a ramas ia un test
Bineinteles ca poate sa ramane insarcinata! .sa-si faca testul de sarcina.sau sa se duca la ginecolog.ar mai fi fost si "pilula de a doua zi", dar ea trebuia sa fie luata dupa maxim 72 de ore de la actul sexual.asa ca nu stiu cum o sa te ajute acum asta!
Nu cred ca a ramas insarcinata, si eu am trecut tot prin ce trece si prietena ta si nu am ramas acumadepinde si de situatie. cand am ramas eram dupa terminatea menstruatiei si am crezut ca nu sunt fertila si am ramas... asa ca cel mai beine este sa te duci cu ea la un ginecolog el este singurul care va piate ajuta multa bafta
anonim_4396 întreabă: