| alexandra12345 a întrebat:

Daca am luat escapelle poate intarzia menstruatia sau sunt insarcinata? astept raspuns va rog

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Escapelle este un fel de bomba cu hormoni si determina dereglari serioase ale menstruatiei care dureaza pana la 6 luni. De aceea, timp de 6 luni dupa administrarea ei trebuie folosit prezervativ la fiecare contact sexual, nici o alta metoda contraceptiva nefiind eficienta.
In al doilea rand, Escapelle are o eficienta de maxim 85%, asa ca poti fi si insarcinata. Maine dimineata fa un test de sarcina din urina de dimineata si apoi du-te cat mai repede la ginecologul care ti-a prescris Escapelle pentru consult si investigatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pilulele oferă o protecție sub 90% și o sarcină poate oricând să apară.
Un test de sarcină și un ecograf 4D.
Prezervativul este cel mai eficient și singura "metodă" care oferă protecție de 100% este abstinența sexuală.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat escapelle si mi-a intarziat menstruatia cu vreo 10 zile..., dar nu am ramas insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alex tu esti mami?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca esti insarcinata, ai facut sex neprotejat? Eu te sfatuiesc sa te duci la ginecolog, este posibil sa ai vreo boala mai grava.Succes...

| ionela86 a răspuns:

Este posibil ca escapelle-ul sa iti fi provocat o dereglare menstruala, dar cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina.