| Marrythenight a întrebat:

Daca am media 7, 95 de admitere, pot intra la un profil la care anul trecut ( 2013, cand media din 5-8, si cea de la examen, contau la fel ) ultima media cu care s-a intrat a fost de 8, 37? in 2012 la acelasi profil si liceu s-a intrat cu 7, 37... pe scoala mea sunt numarul 28 ( cu media pe care o am ) la liceul respectiv sunt 2 clase... mai e un liceu, mai bun, e doar o clasa, si are toate profilele acolo, deci cred ca pe la vor sari toti.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, va fi o scădere la unele licee/profile, media va scădea cu maxim 0, 5-1 p : deci la un liceu la care s-a intrat cu 8.90, e posibil ca să se intre cu 8.50 - minim 7.90 happy

Deci, cred că ai şanse de a fi admis/ă!

Toate cele bune.

7 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Depinde, dacă sunt locuri disponibile merită să încerci, poate vei intra.

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Buna. Nu prea conteaza mediile din anii trecuti(de ex. la liceul meu, profil stiinte ale naturii in anul 2011 ultima medie a fost 8, 60. iar anul urmator ultima medie a fost 6, 20..deci anii precedenti chiar nu conteaza). Totusi te-as sfatui sa pui mai multe coduri(vreo 5-6, asa iti va spune si dirigintele).
Succes!

| Marrythenight explică (pentru ռօCօოოεռէ):

Am 10 optiuni, iar asta e a5-a... apoi am mai pus profile cu 8, 88. 8, 42, . 7, 85. 7, 72. 7, 48. ( la ultimele 3 nu prea vreau )

| ռօCօოოεռէ a răspuns:

Pune in ordinea preferintelor. Pe primele locuri ce iti doresti mai mult. doar ca ultimele medii cu care se intra difera in fiecare an, asa ca nu te baza pe anii precedenti!

| Marrythenight explică (pentru ռօCօოოεռէ):

Da,asa am facut. pe ultimele locuri, astea cu 7 si ceva sunt cele mai putin dorite.