anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am pirsing in limba sansa de a face cancer la gat este mai mare?

4 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Moda pirsingului a aparut recent. Unui cercetator ii trebuie ani buni sa ajunga la o concluzie ferma intr-o astfel de problema, mai ales cea a cancerului pentru care nu exista inca certitudini privind cauzele ci doar niste factori raspunzatori de aparitia lui. E clar ca nimeni nu-ti va spune decat sa speri ca nu.

| shane_9616 a răspuns:

Stai linistit nu faci cancer.am auzit o gramada de idiotenii cum ca iti pierzi gustul, ca poti muri, ca nu poti sa mai mananci o saptamana ca ti se infecteaza doar aberatii. eu am pircing in limba si am putut manca din prima zi mi s-a umflat putin limba dar in rest nu m-a durut sau nimic alceva. inca mai simt gustul mancarii, nici n-am murit nici nu m-am imbolnavit laughing si e foarte misto sa ai pircing in limba eu il ador nu las scoate pentru nimic in lume, l-am scos o singura data cand am fost la medic si parca lipsea o parte din mine. A si la sarut e si mai tere tongue cred ca in limba e cel mai fain loc unde tiai putea pune un pircing e super tare ca alunga plictiseala te poti juca cu el in gura dar daca iti pui in alta parte mai grau sa te joci cu el. deci nu-ti fie teama fa-ti pircing big grin

| luna a răspuns:

Nu. In schimb atentie la alti virusi care esti expus/a. E bine totusi sa iti faci niste analize caci dupa un piercing (indifernt de loc) poti achizitiona hepatita B. C sau alti virusi.