| andreea_9629 a întrebat:

Daca am un pic de burta...si n`am fund...si blugii stau largi p mine... ce trebuie sa fac sa arat bine? sa alerg? sa ma ingras? spuneti-mi va roggcrying

4 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Asta este constructia ta. Daca sti cum sa combini hainele, astfel incat sa nu se observe atat de tare cusurul tau, vei arata super bine happy
Gandeste-te ca ai fund...si cine te place, te place si asa.

| Brigitta a răspuns:

Nu te ingrasa ca risti sa pui pe burtica. Eventual cand iti cumperi data viitoare blugi incearca mai multe modele, chiar si care nu le-ai proba, sa vezi care iti vin mai bine.
Cauta pe net exercitii pentru a tonifia abdomenul si fesele. Ceva exercitii sa le faci tu acasa, 15 minute/zi.
Succes!

| Nastia a răspuns:

Apukte d facut volei, ...si tine un pic d regim sa nu avanseze burta, .bafta multa!

| crazyangel a răspuns:

Draga mea. tu nu esti unika care are asa constructie, fundu desigur k nu ai sa il recapetti. dar burta se poate de lichidat, cu mai multe exercitii, mai ales cu cercu. e ft eficient, eu tot am avut asa problem, cercu m-a ajutathappy si desigur depinde in ce te imbraci., nu te imbraca in hainutze strinse pe tine, astea accentueza neajunsurile, si stii nmeni nu e perfect, tu esti frumoasa asa cum esti, chiar daca cum zici tu nu ai fund, atunci ai o fata frumoasa, sini frumosi, suflet placut... nu te deranja in prinvinta asta, fiecare e fermecator in felu sau... mai multa indrazmneala si zimbeste draga mea, si ai sa uiti de neajunsuri happy_*