Mai multe, de fapt foarte multe. Dar cel mai mult mi ar place sa citesc gandurilesau sa controlez sentimentele sau o putere fizica foarte mare sau o viteza exceptionala sau... offf sunt atat de multe.
Bineinteles nu sunt copil mic sa ma apuc sa i au un bat intr o mana si sa ma prefac ca transform un om intr o broasca.
Asta e doar asa, ca sa ti raspund tie la intrebare si niste vise din copilarie.
Mi-ar placea sa pot citi gandurile sa stiu ce gandesc alte persoane despre mine si nu numai.
Hmm, cool intrebare, pai mi-as dori sa pot controla telekinetica, sa zbor (plutesc), sa am putere mare si sa fiu nemuritoare . Ar fi super! Vreau aceste puteri deoarece cred ca sunt cele mai tari sau cele necesare. Si daca as deveni nemuritoare as putea traii vesnic. Le-as folosi in scopuri bune, daca cineva m-ar enerva nu l-as ucide sau ceva de genu, insa totusi mi-as folosi puterea daca ar sari la vreo bataie :p, .
Daca as avea o super-putere aceasta ar fi sa fiu invizibila sau indestructibila.
Intotdeauna ma uitam la desene animate si vedeam cum aia aveau puteri deci acelea ar fi : de apa(s`o ridic) sa incalzesc apa si sa o racesc! Funda?
Ash avrea sa pot opri timpu`)dee ex dimineata cand trebuie sa am ridic din pat ))...cui nu`i place sa poata dormi dimineata cat vrea inimioara lui?:XX:sau...cand te aflii intr-un momenti ftft placut sa dureze cat de multe vrei :X:XX:X:n`ar fi frumos?:X:X:X
SakuraRebeca întreabă: