| Alien a întrebat:

Daca ar fi o posibil sa ai o putere supranaturala care ar fi aceea, de ce si ce ai vrea sa faci(in ce scop ai vrea s-o folosesti)?

Răspuns Câştigător
| saymoon a răspuns:

Mai multe, de fapt foarte multe. Dar cel mai mult mi ar place sa citesc gandurilesau sa controlez sentimentele sau o putere fizica foarte mare sau o viteza exceptionala sau... offf sunt atat de multe.
Bineinteles nu sunt copil mic sa ma apuc sa i au un bat intr o mana si sa ma prefac ca transform un om intr o broasca.
Asta e doar asa, ca sa ti raspund tie la intrebare si niste vise din copilarie.

7 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Mi-ar placea sa pot citi gandurile sa stiu ce gandesc alte persoane despre minehee hee si nu numai.

| cristianorudi7 a răspuns:

As vrea sa pot sa zbor, o senzatie tareeeeeeeee, funda pls

| Static a răspuns:

Hmm, cool intrebare, pai mi-as dori sa pot controla telekinetica, sa zbor (plutesc), sa am putere mare si sa fiu nemuritoare big grin. Ar fi super! Vreau aceste puteri deoarece cred ca sunt cele mai tari sau cele necesare. Si daca as deveni nemuritoare as putea traii vesnic. Le-as folosi in scopuri bune, daca cineva m-ar enerva nu l-as ucide sau ceva de genu, insa totusi mi-as folosi puterea daca ar sari la vreo bataie :p, laughing.

| mysterious a răspuns:

Daca as avea o super-putere aceasta ar fi sa fiu invizibila sau indestructibila.

| ChildrenOfBodom a răspuns:

Intotdeauna ma uitam la desene animate si vedeam cum aia aveau puteri deci acelea ar fi : de apa(s`o ridic) sa incalzesc apa si sa o racesc! Funda?

| pitiqaa a răspuns:

Ash avrea sa pot opri timpu`laughing)dee ex dimineata cand trebuie sa am ridic din pat laughing))...cui nu`i place sa poata dormi dimineata cat vrea inimioara lui?:XX:sau...confusedcand te aflii intr-un momenti ftft placut sa dureze cat de multe vrei :X:XX:X:n`ar fi frumos?:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e posibil sa ai o putere supranaturala.Bine doar alea de la tv care is facute pe calculator altfel n-ai cumwinking

Întrebări similare