| ALEXANDRA_7471 a întrebat:

Daca ar fi sa alegeti ca meserie de viitor dintre prof. de geografie sau Dermatolog, ce ati alege?
De ce?hee hee

Răspuns Câştigător
| ALEXANDRA1356 a răspuns:

Profesor de geografielove struck. Pentru ca ador geografia.
Dermatolog. m-am gandit, dar mai bine nu.nu se merita.:
Cred ca as alege psiholog.love struck.Este o meserie bine platita, si asa inveti sa cunosti mi bine omul. Bafta >big grin

8 răspunsuri:
| lolavanity a răspuns:

Aş alege dermatolog la un cabinet particular, pentru că în ziua de azi, profesorii nu sunt apreciaţi la justa lor valoare...

| ElenaMaria a răspuns:

Eu as alege-o cu siguranta pe cea de profesor.Este o meseria placuta.Ai pe diferite persoane pe care ajungi sa le cunosti.Vei dobandi experienta in a cunoaste oameni.Si ai satisfactii sufletesti imense. Le impartasesti la altii cunostintele tale. Le pui o piatra la viitorul lor.
Succes:*!

| ionika17 a răspuns:

Cred ca nici unahappyoh go on

| amy_3939 a răspuns:

Eu zic sa nu alegi profesor deoarece este o meserie ce iti solicita foarte mult nervii si nici nu se castiga.Mai bine dermatolog, se castiga si bine.

| rockelle75 a răspuns:

Dermatolog oh go on

| Andreea_5313 a răspuns:

Profa de geografie deoarece ador geografiahappy

| wastingmytime a răspuns:

Daca te faci prof, poti profita de asta ca sa schimbi mentalitatea copiiilor din ziua de azi. daca te faci dermatolog, poti insanatosi oameni.eu zic sa le faci pe amandoua.ai timp toata viatawinking

| Libelle a răspuns:

Dermatolog
-daca te pricepi e o mesereie foarte profitabila.vine x la tine la cabinet, ii place cum i-ai lucrat dintii si ii zice lui z. z lui y si asa mai departe
pana iti deschizi clinica particulara si de-aici totul merge
pecand profesor de geografie... 1 la mana e o materie pe care nu o suport si 2 la mana profesorii au niste salarii de mizerie si pana a lua eu gradu 2 sa n-am de ce ma plange ies la pensie