Sa raman mereu copil.De ce? Pt.ca exista mereu in tine o scanteia de copil naiv si curios. Ochii stralucind mereu si zambetul larg pana la urechii. Fara probleme, grij, fara a te gandi la ziua de maine sau daca o faci vei sti ce "mami si tati" sunt langa tine.Tu ce ai alege?
Eu nu as alege nimic. As ramane asa cum sunt. Si nu as vrea sa imi schimb viata.
Daca as ''repara'' trecutul l-as distruge. Lucrurile sunt asa cum sunt astazi datorita greselilor pe care le-a facut, datorita experientei capatate.
Sa controlez viitorul...nu, e joaca de-a Dumnezeu, nu e prea placut. Sa ai atata responsabilitate...
Si nici sa raman copil nu as vrea. Fiecare varsta are farmecul ei, dar nu as vrea sa raman blocata pentru eternitate la stadiul de copil, cu toata curiozitatea si naivitatea. Ce sa spun ce distractiv ar fi sa moara toti in jurul tau si tu sa ramai un copil...
Uite cum spune si fratele meu "MasterOfDisaster"... exact aceeasi chestie. As ramane exact cum sunt, si as evolua cum doresc. Cum a spus si el cu "repararea" trecutului, nu ai face decat sa distrugi tot si sa duci totul intr'un total haos nimic nu ar mai fi la fel, in nici intr'un caz mai bine. Si controlat viitorul la fel. Sper ca am fost intelesi, sper sa va treziti si voi la realitate ^^. Daca ar fi sa imi pun vreo dorinta aia ar fi cu totul alta.
As vrea sa raman mereu copil.Atunci cand esti copil nu ai griji,esti cu adevarat fericit,dar mai presus de toate,atunci cand esti copil lumea e mai buna.
Privind prin ochii unui copil vezi o lume in care soarele straluceste mereu,iar norii nu se ivesc niciodata.
Daca esti adult traiesti printre atat de multe griji, iar oricat de mult ai incerca sa controlezi viitorul, tot va exista ceva care sa mearga invers.
Nu vreau sa repar trecutul. Daca nu as gresi cu nimic, nu as mai avea ce sa invat, deci nu as mai fi om!
Salut
Chiar si in teorie, modificarea trecutului e un joc periculos. O simpla modificare a unui eveniment, poate duce la un lant istoric nou, in care bunicul tau moare, si tu nu mai existi. Sau poate vrei sa il elimini pe Hitler, care a omorat cateva milioane, dar actiunile tale au facut sa apara mai tarziu unul mai rau, si mai indarjit, care beneficiind de avantajul tehnologic, va lua nu milioane, ci miliarde de vieti.
Sa raman mereu copil? Da, dar sa am si naivitatea unui copil. Altfel, as fi doar un adult intr-un corp mic.
Cred ca optez pentru controlat viitorul.
De ce raspunsurile tale sunt mereu asa de lungi? Nu ca asta ma deranjeaza, de exemplu raspunsul lui Sh4Dow care are un raspun superb, dar ale tale sunt pline de atataaa logiiica... Boooooooooriiiiinnnnnggggg!
paty00 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: