| Famelia11 a întrebat:

Daca ar fi sa alegi intre iubit/a si prietenul/a cel/a mai bun/a. ce ai alege?

Răspuns Câştigător
| Lilly095 a răspuns:

Bună! Te înțeleg perfect... știu că este greu să alegi între două persoane la care ții, însă numai tu poți decide ce vei face.Eu, dacă aș fi în locul tău aș alege prietenul/a cel/cea mai bun/ă pentru că dacă îl pierzi îl poți pierde pentru eternitate și poate nu vei mai găsi un prieten adevarat căruia să-i câștigi încrederea.În schimb de iubitul/a de poți despărți oricând din diverse motive cum ar fi laturile negative pe care i le descoperi pe parcursul relației și poate între voi nu există decât o iubire aparentă, cu toate ca ți se pare a fi adevarată și sinceră, deci prin urmare i-ai pierde pa amândoi.Dar cum am mai spus numai tu știi ce se află în sufletul tău și nu contează părerile noastre ci cel mai bine este sa-ți asculți inima. Sper să faci alegerea corectă. Baftă!

2 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Daca as fi pusa sa aleg de catre iubit, atunci mi-as alege prieten/a. Daca as fi pusa de "cea mai buna prietena/cel mai bun prieten", atunci mi-as alege iubitul. Nici unul nu are dreptul de-a ma pune sa aleg si oricat de mult i-as iubi pe cei doi, sa ma puna la aleg nu este ceea ce doresc, nu este corect, nu este solutia buna, ci e inceputul a ceva toxic, rau, stricat.

| RoseQueen a răspuns:

E destul de greu de spus... Dar eu nu as putea renunta nici la un iubit, nici la cea mai buna ptietena/prieten.
In orice caz as incerca sa-i aleg pe amandoi. As petrece timp cu iubitul si nu as insista prea mult pe subiectul "cea mai buna prietene/prieten", iar cand as fi cu cea mai buna prietena/prieten nu as prea insista pe subiectul "iubitul". Nu as doriri sa supar pe niciunul!
P.S. Sfatul meu: incearca sa-ti asculti inima si vei reusi mereu!