| Betty18 a întrebat:

Daca ar fi sa alegi sa stai doar cu mama sau cu tatal tau, pe cine ai alege? argumentati.:*

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

Cu mama. Tata mi-a demonstrat de multe ori ca nu ii pasa de mine... cu toate astea, inca tin la el, pentru ca e tatal meu.

13 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Cu mama.
De fapt, asta s-a intamplat de cand eram mica. Tata nu prea dadea pe acas', si cand dadea, nu uita niciodata sa jigneasca sau sa faca vreo porcarie. Acum e mare domn. Si cica imi cumpara vila ca sa stam impreuna, sa recuperam anii pierduti.rolling on the floor Dar stau si ma intreb: oare anii aia nu au trecut cumva? ca eu parca asa stiam. si mai stiam si ca-s irecuperabili. Dar nu-l pot judeca, in definitiv e tatal meu si nu i-a putut nimeni impune sa ma creasca.De fapt...mama m-a vrut. El nu. Daca ma gandesc bine, nici eu nu l-am vrut pe el.

Dar e mai bine acum, cand stau singura smug.

| marsy a răspuns:

Evident. depinde cu cine te intelegeai mai bine. eu de ex... nu as putea alege asa usor... deoarece tin mult la amindoi. sh ambii au dat dovada de iubire pn mine. chiar e dificil.

| Cryssy a răspuns:

Mai bine as sta singura decat sa aleg sa stau doar cu unul din ei. Pentru ca nu as putea sa fac aceasta alegere. Nu as fi in stare sa aleg intre ei. Pentru mine sunt la fel de importanti amandoi.

| Betty18 explică:

Nimeni nu a dat un raspuns concret...sa spunem ca nu aveti incotro trebuie sa alegeti.astept un raspuns

| Betty18 explică:

Banu Dimonu.nu inseamna un raspuns concret pentru mine cel care corespunde vointei mele. vroiam doar sa stiu mama sau tata.tongue

| cyufulyky a răspuns:

Cu tatawinking

daca e neaparat nevoie sa aleg intre cinevawinking...

dar ii ibesc la fel de mult... dar de tata sunt mai atasata si ma intelege mai binebig grin

| urbanghost a răspuns:

As alege sa stau singur... Nu as putea face aceasta alegere...

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Si eu am trecut prin asta...Si unul dintre parinti m-a ispitit, dar pana la urma am facut alegerea corecta...Trebuie sa te iei in vdere cine te ajuta, cu cine te intelegi mai bine, poate sa iei putin in considerare si situatia financiara...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei esti inclinat sa pleci cu cel mai indulgent si mai darnic.este bine sa pleci cu cel care e mai echilibrat, si ia deciziile cele mai bune pentru tine.si care te poate ajuta mai bine.vezi si cine a gresit daca ei se despart. e un criteriu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu stiu
Ar fi prea gre alegerea
Ii iubesc pe aman2 si nu vreau sa aleg intre ei straight face
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Agec, noi doi avem ceva in comun, adica in legatura cu tatal, deci si eu doar cu mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Betty un raspuns concret pentru tine este cel ce corespunde vointei tale. dar poate fi gresit.asa ca judeca singura daca parerile noastr nu sunt bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cu amândoi.
Iubirea este necondiționată din partea lor.
Pa, pa.