Sa vedem...
Nume:光
Legi:
1.Nimeni nu fumeaza, bea (decat apa, lapte, cola etc, si poate cate o exceptie cate alcool)
2. Oamenii din fiecare tara lucreaza 5 zile pe saptamna in afara de sambata si duminica si sarbatori
3. Prostitutia, Emo, alte secte sunt absolut interzise
4. Nu neaparat sa fie regimul lui Ceasca
5. Cluburi, exista
7. Mafia, si alte...crime facute de astfel de rautati nu voi fi legitime si nu vor exista
8. Multe spatii verzi, intinse si ingrijite, nu ma refer la un parcu cu un copac si-o banca
9. Masinile...as vrea din tot sufletul sa se inlocuiasca cu ceva care, care sa nu polueze atat de mult
10. Tiganii...si altii ca ei, sa aiba servici daca nu vor fi saltati de oriunde ar fi
11. Cersetorii, daca ei chiar sunt bolnavi, or sa primeasca camin si bani si bineinteles ajutor social din partea statului
12. Paparazzi, sa nu existe. Chiar daca isi fac doar treaba eu tot ii consider criminali fotografici.
13. Cladirile... eu momentan locuiesc in Irlanda, iar aici casele din zonele rurale si aproape de oras nu depasesc 2 etajem asa as vrea sa fie in tara mea
14. Tinerii care termina chiar si 3 facultati, sa-si gaseasca un job pe meritul lor
15. Sistemul sanitar sa nu mai fie bolnav cum este la noi
16. Ideile bune sa fie lansate nu ignorate
17. Tara sa fie guvernata de o singura persoana nu ca si acum, de Boki si Nasty
18. Toata lumea va avea drepturi egale si li se vor respecta aceste drepturi
19. Internetul, televiziunea, telefonul trebuie sa fie permise, nici eu nu pot trai fara ele .
20. Educatia...aici sunt multe de spus
In fine... ce-am scris eu aici parca e declaratie de razboi si ca sa faci o tara ai nevoie de multe, multe legi, nu 10, sau cate am scris eu. Oricum as mai avea o dorinta sau lege, numeste-o cum vrei : Toata lumea sa aiba acel zambet de fericire, chiar si batranii... absolut toata lumea.
Ciufuliciii`sville
Legi:
1-Scoala...sa fie da` nu prea.
2-Vacantse fff lungi`!
3-Oricine poate merge in baruri, cluburi si discoteci[inclusiv pustii de 13-14 ani]
4-Sa vina banii pe banda rulanta.
5-Sa te poti casatori la cati ani vrei tu, cu cine vrei, unde vrei, de ce, si mai ales de cate ori vrei tu:d
6-Sa fie parcuri pentru copilasi, pentru adolescenti, pentru adulti si pentru bosorogi, toate separate.
7-Blocuri pentru bosorogi, adulti si adolescenti, separate.
8-Babalacii sa nu mai comenteze cand dau pustanii party`
9-Caterinca non-stop.
10-Fiecare sa practice un sport gen-lenevitul, aruncatul cu privirea.de-astea:d
Numele tarii: Allaaazlandung
Legi(desi unele dintre ele nu pot fi numite legi):
1) Lumea sa respecte si sa fie respectata
2) Copii de peste 14 ani pot intra in cluburi si discoteci
3) In fiecare an trebuie sa vina o trupa/artist foarte cunoscut(a)
4) Cetatenii nu au voie sa asculte muzica populara sau manele, altfel vor fi dusi la inchisoare
5) Vreau sa am cel putin cate o statuie in fiecare oras al tarii mele
6) In Allaaazlandung nu se vor face avorturi
7) Lumea are voie sa dea petreceri la orice ora
8) Cetatenii nu sunt obligati sa mearga la biserica
9) In Allaaazlandung nu este permis rasismul
...
Ar mai fi...dar nu sunt importante
Radaa întreabă: