| night_crawler a întrebat:

Daca ar fi sa dati timpul inapoi... ce ati repara din trecutul vostru?

Răspuns Câştigător
| Alissa193 a răspuns:

In viata nu putem evita momentele grele, orice am face mereu exista perioade dificile, dar soarele apare si pe strada noastra.In trecut fiecare din noi am facut greseli dar din ele invatam si ne maturizam.Chiar azi am auzit o fraza care este foarte adevarata:ne gindim toti"vai ce prosti am fost in trecut cind am facut greseli multe" dar chiar Nu e vina noastra pentru ca la acel moment am simtit si am crezut ca e corect ceea ce facem.Deci daca ne place cum traim in prezent nu avem de ce sa regretam trecutul!

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ufff multestraight face
-mi-as fii facut freza de acum cu mai mult timp in urmarolling on the floor
-m`as fii purtat altfel cu baiatul pe care inca il plac, dar cred ca l`am pierdut
-nu as mai fii la fel de sincerarolling on the floor
-nu mi-as mai arata sentimentele
-as lua note mai bunelaughing)
-nu as mai fii suparat`o pe mamastraight face
-etc etc etc.big grin

| monyk a răspuns:

Buna, daca as putea da timpul inapoi poate nu as mai face aceleasi greseli care le-am comis inainte, as fi mai increzatoare in mine, m-as purta mai frumos cu cei dragi, nu as mai fi assa naiva si nu as fi crezut in vorbele celorlalti, poate ca daca as putea da timpul inapoi as fi incercat sa nu ajung sa iubesc pe cineva care nu a meritat asa multsad...

| madalicious a răspuns:

Buna!

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte de tot as schimba!

de exemplu... as fi incercat sa fiu mai ascultatoare

mai tupeista.nu timidastraight face

mi-as fi pus cercel in buric

as fi invatat mai mult.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

As schimba atat de multe, incat cred ca as fi devenit alta persoana acum, desi regret sa spun asta...

| Kitty a răspuns:

Faptul ca am plans uneori ca o idioata din nimic..., ca nu m-am bucurat indeajuns de viata asta, si as fi vrut sa nu mai fi fost trista in unele momente...si sa-mi vizitez prietenii si rudele

| Betty18 a răspuns:

As fi dat la alt profil...laughing

succes

| costyn162 a răspuns:

Eu sunt clasa a X-a ...As vrea sa dau timpul inapoi la inceputul clasei a IX-a. ...As vrea sa-mi formez o alta imagine in grupul de copii in care ma aflu...

| lily09 a răspuns:

Un singur lucru...care mi-a schimbat toata viata...ca nu am avut destula minte la 18 ani .ca nu am facut facultatea care mi-am dorito... voiam sa fac dreptul...si pacat ca nu am avut curajul atunci sa iau viata in piept...acum am sa regret toata viata...sa stiti ca deciziile pe care le luati cand terminati liceul sunt cele mai importante. ele va vor marca tot viitorul...visele neimplinite va vor urmari toata viata...deci incercati sa va impliniti visele ca sa nu regretati apoi o viata intreaga...

| aisha01eu a răspuns:

Eu una n-as mai astepta 2 ani sa-i spun baiatului pe care il plac ca il plac si cu siguranta m-as duce la el macar sa-i vorbesc.

| AndreeaDeea56 a răspuns:

Multe lucruri.

| b3bita a răspuns:

Ca m-am nascut vie laughing glumesc. Multe... poate ca nu am petrecut destul de mult timp cu anumite persoane, sau daca l-am petrecut si m-am certat sau mai stiu eu ce ...si altele

| evilspoon a răspuns:

Nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as repara n-am resentimente, as repara doar soarta, sa-mi aduca parintii inapoi.

| anonim_3952 a răspuns:

Sinker nimic...niciodata nu am regretat nimic din ce-am facut...si oricum orikat ai regreta .regretele sunt prea tarzii ...asa ca inkerk sa ma gandesc bine inainte de a lua o decizie!

Întrebări similare