| dianka_4861 a întrebat:

Daca ar fi sa fiti "DUMNEZEU" pentru o zi ati schimba omenirea... daca da ce anume?

Răspuns Câştigător
| pababiba a răspuns:

Cea mai tare intrebarii a zilei dupa mine!
Daca as fii Dumnezeu, as face multe rau de tot, in primul rand as oprii in orice fel poluarea, efectiv sa nu mai avem cu polua, in al doi-lea rand as face orice imi sta in putinta pentru cei care mor de foame, as reduce numarul bolilor cauzatoare de moarte, si apoi mi-as da mie insumi pe persoana fizica 30% din banii care sunt in total pe pamanat! Daca tot am facut atatea pentru voi sa fac ceva si pentru mine

23 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Ar fi multe de schimbat...intr-o zi nu stiu daca as avea timp!
dar as incepe in primul rand sa schimb mentalitatea invechita a unora!
as face sa dispara bolile, sa fim toti sanatosi tun, si as presara fericire in fiecare familie!

| ViVi a răspuns:

Eu cred ca e bine asa cum ii acum ca daca am fi fiecare dumnezeulaughing fiecare cu dorintele lui unde am ajunge...neam plictisi daca am trai vesnic sau alte lucruri parerea mea cum ii acum ii mai bine

| diana a răspuns:

Pai, nu lumea este rea. Oamenii sunt rai.

| AvalohAlyn a răspuns:

Un lucru simplu:as face din rau in bine, as schimba tot raul in bine.toata rautatea in bunatate...

| Betty18 a răspuns:

1. L-as da jos pe dracu ca ala ne impinge la rele
2. Oamenii sa inteleaga ce zic animalele

AlliCe ai zis ca mai intai ar trebui sa ne schimbam pe noi insine... dar asta nu e egoism? dc sa te schimbi pe tine cand poti sa schimbi intreaga lume?tongue

PS:interesanta intrebarea lenqa0940

| Encore a răspuns:

As inlocui oceanele si marile cu bere blushing

| kitty_8919 a răspuns:

As face sa nu imi existe ura si invidie intre oameni

| Bloo2 a răspuns:

Daca as fi Dumnezeu.as fi pentru mai mult timp. dc? pentru ca as fi Dumnezeu laughing.pai in primul rand mi-as baga un cont frumusel in banca din ceruri...as sterge cateva pacate de pe lista .si as face praf smug vreo 95% din bolile jegoase dp terra...restul' de 5% .pai si doctorii trebuie sa traiasca laughing.

| Bianca_4346 a răspuns:

As sterge de pe pamant pedofiliasad

| vykkusor a răspuns:

Daca as fi pentru o zi 'Dumnezeu' as vrea sa dispara toti raufacatorii, mincinosii si invidiosii de pe fata pamintului.

| AlliCe a răspuns:

In nici un caz n-as vrea sa fiu Dumnezeu. Doamne fereste.
Ce intrebare stupida, zau asa!
Asa cum Adam si Eva au pacatuit vrand si trecandu-le prin cap sa fie presus, cei dintai, tot asa faci si tu, punand aceasta intrebare si la fel fac si aceia care raspund ca nu stiu ce maretie ar face.

Voi credeti ca Dumnezeu n-ar vrea ca lumea asta sa nu mai fie atat de rea, sa fie liniste si pace?

Mai intai ar trebui sa va schimbati pe voi. Cei care ati zis ca vreti sa schimbati lumea in bine ar trebui sa va schimbati in bine pe voi insiva. Cei care spun ca ar opri poluarea, sunt sigura ca au aruncat si ei gunoaie pe jos, ati "infectat" aerul cu fumul de pe horn, etc si etc.

My good.

| cutie a răspuns:

As lasa totul asa. Dumnezeu a vrut sa fie asa, asa vreau si euhappy
Nu?hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| dianka_4861 explică:

Chiar asa cutie cand vreau sa dea si peste mine cate 10 baieti odata(nu ca nu ar da) tu vrei sa ramana asa cum e...si eu cand speram ca daca raul 364 devine dumnezeu devin si eu multimilionara laughing

daca ma gandesc e bine cu dumnezeu al nostru actualul

| dianka_4861 explică:

O alice nu trebuia sa raspunzi la intrebare daca nu ti-a placut zau nu vreau sa par rautacioasa dar sa fim seriosi nu las schimba pe dumnezeu pentru nimic in lume era roar o presupunere bine atunci sai ai o putere fff mare pentru o zi multumita?

| Chuck a răspuns:

M-as combina cu Megan Fox laughing.

| Raul a răspuns:

Hei, hei, hei de ce vreti toti sa ma schimbati in bine laughing)).imi place asa cum suntlaughing...cam subponderal cum arata testul ala de calorii dar imi place asa cum suntlaughing(mai dau si pe la sala din cand in cand)

| Raul a răspuns:

Ms cutie ca nu vrei sa vina binele peste mine laughing...chiar esti dragutalaughing

| user-tpu_2561 a răspuns:

Daca as fi Dumnezeu...
Cred ca as schimba rautatea din oameni.
Restul se schimba pe parcurs...(fara rautate)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș elimina noile generații de specii în continuă dezvoltare (gen cocalari, pițipoance, generația EMO, ș. a.).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt dumnezeu zi de zi. Si o schimb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sterge de pe pamant homofobia.

| hApPyKiD_9615 a răspuns:

Daca as fi Dumnezeu as face ca dragostea adevarata sa existe la fiecare persoana

Întrebări similare