| papatukjatlekjulk a întrebat:

Daca ar fi sa imi recomandati o singura carte, care ar fi aceea si despre ce ar fi? (Am 14 ani)

Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Scrisoare de dragoste-de Mihail Drumes.Are un deznodamant tragic, multa aventura, intamplari neasteptate, ma rog, senzationala cartea, chiar azi am terminat-o de citit. O sa-ti placa foarte mult, mai ales ca am vazut ca esti ranita din dragoste...si semeni oarecum cu Anda Bradeanu din cuvinte. Te puppp:*

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ti-as recomanda cu placere,, Baietii de pe Strada Pal. Am citit-o si eu cand eram de varsta ta si pana acum am mai recitit-o de 2 ori. Mi-a placut foarte mult.

| Silvia a răspuns:

Pai...ai 14 ani...eu nu ti-as recomanda o carte, ci sa il citesti pe Ion Luca Caragiale.Este perfect pentru varsta ta.Ma bucur ca mai exista copii care la 14 ani citesc, pentru ca eu nu fac asta si chiar va apreciez.big grin

| daii a răspuns:

Invitatie la vals, Scrisoare de dragoste-Drumes
Amurg, Luna noua, Zori de zi, Eclipsa( nu stiu daca am pus in ordinebig grin)– Stephenie Meyer
Nu am putut sa iti zic doar unabig grin

by daiiwinking

kratos
| kratos a răspuns:

Lord of the rings! Presupun ca ai vazut macar 1 film din serie. Pentru varsta ta alte carti sf sunt recomandate. Poate lotr nu-ti place happy

Janina
| Janina a răspuns:

Iti recomand anotimpurile adolescentei de doina iovanel spineanu

Cartea se bazeaza pe adolescenta tipica a copiilor din zilele noastre...cu acces la internet, muzica de toate genurile, limbaj colorat, fiorii primei iubiri + o portie mare de aventura!
iti garantez ca te vei indragosti de ea.
cartile le poti comanda si de pe siteul personal al scriitoarei : http://doinaiovanelspineanu.ro/

| viatadecacatt a răspuns:

TWILIGHT :X [sunt patru carti le poti cumpara de la librarii] :X

| CatGirl a răspuns:

Pantalonii calatori! Nu ai sa regreti, iti garantez! happy

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

''Singur pe lume'' de H. Malot... mi-a placut enorm de mult cartea :X. Ti-o recomand si tiewinking

| iri a răspuns:

Eu ti-as recomanda Twilight, in cazul in care nu l-ai citit. E o carte despre o tanara de 17 ani si iubitul ei, un vampir happy Adica sunt mai multe carti, 5 in total. 4 care alcatuiesc seria Twilight(Twilight, New Moon, Eclipse si Breaking Down), si a 5-ea care inca nu a aparut pe piata, Midnight Sun, o care care e scrisa din punctul de vedere al vampirului.
P. S. mie mi-au placut mult happy

| simovacariu a răspuns:

"Singur pe lume" de Hector Mallot e super.
E despre un copil adoptat care va fi vandut si strabate Franta pentru a trai.
Mai tarziu incepe sa-si caute parintii...Mai departe citesti tu...

| rebeca a răspuns:

"Mandrie si Prejudecata" de Jane Austen

Răspuns utilizator avertizat
| scootsie a răspuns:

BIBLIA, care este cartea cartilor. Daca o citesti, cuprinzi toata istoria reala a lumii, toata geografia, botanica si de ce nu...chiar actiune, ceea ce place in ziua de azi...Vei afla despre oameni ca noi care au trait si L-au iubit, sau nu pe Dzeu si sfarsitul lor...Ai auzit de arca lui Noe? Am aflat despre ea din Biblie, iar in zilele noastre poate fi vazuta pe muntii Ararat...Va fi deliciu sa citesti si ce vei invata de acolo, va fi pentru minte si suflet si-ti va fi de folos pentru viitorul tau pamantesc si spiritual.

| MisterSteeck a răspuns:

Singur pe lume de Hector Mallot si ion de liviu rebreanu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twilight by Stephenie Meyer.

eu cred ca e cea mai buna carte pe care am citit-o vreodata.

dar devii dependent ...trebuie neaparat sa citesti si celelalte carti din serie happy

| annita2009 a răspuns:

Mirona, de Cella Serghi...

Întrebări similare