Mi-ar plăcea să mă mint singur că nu sunt singura persoană şi că voi mai găsi unul, aşa că toată viaţa mea va deveni o eternă călătorie.
Ai vazut filmul ''I am a legend''? cu Will Smith? daca as ramane singur cred ca as muri de tristetea singuratatii
Daca s-ar intampla asa, mi-as trai viata pentru ca as avea orice la dispozitie si nu m-as mai teme de nimic as putea sa iau orice de oriunde si pe gratis si o persoana pai... Bianca dragusan dar sa se vopseasca bruneta si impreuna am repopula o parte din tara asta (am 18 ani deci pana la 40 am avea tot timpul sa repopulam tara )
Pai ...as incerca sa supravietuiesc...
Si sa raman cu persoana iubita. Sper ca atunci sa nu fiu nici casatorita si sa nu am copii. Ca sa nu aleg. Nu as putea trai cu gandul ca mi-a murit copilul. o. o
Deci cum am zis, cu persoana iubita.
De ce?
Simplu.
Ca sa pot sa fac doi copii [de preferat fata si baiat ], ei la randul lor, alti copii...
Stiu. E penibil ce zic, dar asta ar fi singura solutie pentru a putea supravietui cineva pe aceasta lume, sau poate, chiar sa creasca numarul oamenilor.
Neah...acum sunt in pana de idei.
Eu nu as incerca sa imi iau viata dar depinde cand s-ar intampla... Poate cand v-or muri toti, v-oi fi casatorit... atunci as dori sa ramana copilul meu si cu perechea lui.
Da, mi-as trai viata si as vrea sa raman cu prietena mea cea mai buna, daca nu cu baiatul la care tin!