Am o lista intreaga de chestii ciudate de facut cum ar fi sa sar odata dintr-un elicopter cu parasuta, sa vopsesc orasul in toate culorile, sa ma imbrac extrem de ciudat si sa merg pe strada asa, sa incep sa rad ca o nebuna in fata lumii si sa vad cum reactioneaza+plus unele mai normale dar cred ca pana la urma sfarsitul lumii este o aberatie fara sens.
Sa fumez droguri, sa nu mai raman virgin, sa ma bat pentru ultima oara, sa ma arunc din avion, sa trag cu arme, sa conduc o masina singur (deja am facut`o), il vad pe Gigi Becali ........Si lista continua.)
Eu personal as incerca sa stau cat mai mult in preajma celor dragi, sa ofer cat mai multa iubire...Cel mai frumos sentiment este acela de a impartasii dragoste....Viata reprezinta dragoste!
Sa ma distrez an continuare si sa ma simt bine adica sa treiesc viata la maxim
Multe clipe, alaturi de prieteni! Mii de scuze pentru greselile facute, fata de oameni fara vina! As impartii tot ce am, cu oamenii fara ajutor, mi-as arata dragostea fata de familie...etc!
M-as certa cu toata lumea pentru care am o antipatie si nu am putut sa o fac pana acum.
Aceleasi pe care le-am facut si pana acum.Sa iubesc, sa fiu alaturi de cei pe care-i iubesc, sa ascult muzica si sa zambesc.