Vizual ai putea sa afli dupa comportamentul corpului. Felul in care sta, felul in care te priveste. Pana si imbracamintea are o importanta, dar nu de fiecare data. Cel mai bine se observa felul in care iti vorbeste
Prin gesturi, miscari, priviri, tonalitate, mers, cuvintele pe care ti le. Adresează. Ochii tradeaza cel mai mult, iar in ansamblu fata.
Fata gen expresia fetei sau dupa cum e fata lui de la natura?
Expresia fetei. Are un dezgust total, o privire rece. Si tupeul il vezi in situatile critice. Gen cand nimeni n ar face ceva si persoana aceea o face
Depinde. Sunt oameni și oameni. Pe unii îi poți descifra foarte ușor! E vizibil cel mai mult prin limbaj și prin prezența sau absența celor 7 ani de acasă. Prin îmbrăcăminte mai poți să îți dai seama, dar și prin faptele sale. Cu toate astea, există și oameni timizi dar care au tupeul bine ascuns în ei și la un moment dat acesta poate ieșii la iveală, deși aparent erau altceva! De oamenii tupeiști, de regulă, îți dai seama din momentul în care aceștia deschid gura și încep să vorbească. Limbajul, gesturile lor. sunt cam 70-80% vizibile și ușor de înțeles.
Bună!
Din experienta mea as încadra oameni cu tupeu în doua categorii: oameni cu tupeu în sensul ca au( o atitudine mai îndrăzneață) însă care sunt cu bun simt și știu cum sa comunice. I-aș încadra pe cei care își protejează unele drepturi spre exemplu.
Și exista persoane cu tupeu maxim fără bun simt, respect și câteodată fără cei 7 ani de acasă! Ceea ce e foarte trist de altfel...
Pe aceștia ii deosebești ușor prin atitudine, un limbaj ce lasă de dorit, un comportament de,, smecher,,
Trebuie făcută aceasta delimitare după părerea mea. E doar strict părerea mea!
Numai bine!
Depinde de persoană.
Oricum îți poți da seama după cum vorbește, după cum se comportă.
ByBu99 întreabă: