anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ar terebui sa cuceresc o fata ce ar trebui sa ii spun sau ce ar trebui sa fac? Sa va vad fetelor

Răspuns Câştigător
| iuly_4206 a răspuns:

Pai incearca sa faceti aceleasi lucruri impreuna...sa ai un comportament civilizat.sa nu vorbesti vulgar...si trebuie sa faci ceva sa o impresionezi tongue Succes

12 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Inchiriaza un Ferrari.agata-ti de gat un lant mai mare ca ala cu care legi cainele.si cam atat.
Nu trebuie sa spui nimic, doar :Urcá!winking

Ps.Acesta este un Pamflet si trebuie tratat ca atare rolling on the floor

daniela
| daniela a răspuns:

Pai ce ar fi de o floare la fiecare intalnire, punctualitate, romantism, plimbari in parc sub clar de luna cu un sarut furat pe o banca...

| maryana5 a răspuns:

Hey Sexy smug cool!
sigur nu te alegi cu un numar de telefon dar cu o palma da! phbbbbt
xoxoo, mary peace sign

| JustMeFlory a răspuns:

Ii spui ca te atrage si ca iti place de ea. Du'i un buchet de flori frumos si invit'o la un suc, la cinema etc.

| Chocolate a răspuns:

Nuj pe mine nu ma prea cuceresc baietii, in rest daca ma cucersc ma cucereste zambetul, gesturile, felul in care arata si se comporta cu mine... dar in rest eu ii cuceresc pe ei, fara sa-mi dau seamalaughing, dar daca ma chinui nu reusesclaughing

| yanny`s a răspuns:

Incearca sa-i zambesti cat mai mult..Va aprecia sigur tongue

| ellene a răspuns:

Cumpara-i ciocolata, vorbeste frumos cu ea in orice situatie...chiar daca spune prostii laughing, scoate-o la un suc, la o plimbare in parc... din cand in cand mai fa cate o gluma buna...mergeti si voi la plaja pe un camp undeva, poate la un strand...surprinde-o ca sa nu se plictiseasca de tine...etc etc. Bafta

| sigmanet a răspuns:

Trebuie s-o cuceresti, sa-i lasi de inteles ca-ti place de ea, e si asta o tehnica si trebuie o tacticabig grin

| dispe a răspuns:

Sa te porti natural. Daca te place bine daca nu cauti alta! Fiecare sac isi are peticul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci cu o fata la bar si chiar de nu esti bautor inrait iti dai peste cap berea imediat faci un; Aahhh... Dupa care;-Asta la vista baby, mergem la mine. Ea o sa spuna ca nu.La care tu;-Nu cred ca a fost o intrebare, deci n-ai de ales...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nony deci foarte tarelaughing ...imi plac raspunsurile tale... un h. coupe e bun?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi dati cu stupid si intr-o gluma?