Buna! Cred ca pe Selena, este mult mai simpatica și drăguță ca Hannah, după părerea mea, deși nu sunt fanul nici uneia.
Vai, ati innebunit cu astea doua. In 2 ani nici n-o sa va mai aduceti aminte de ele! Plus ca sunt intrebari prostesti care nu ar trebui sa fie acceptate de TPU!
Pe niciuna. dar in situatia asta pe Selena.
Selena ---> este mai draguta si pare mai matura decat hannah. mie-mi place cum se imbraca [ uneori ] imi place si vocea ei, chiar daca nu ascult muzica ei. Am vazut niste clipuri cu ea impreuna cu fanii sai si este foarte draguta si amabila cu ei. Este si in asociatia aia cu UNICEF. si multe altele
Hannah --> imi place cum canta Miley si ascult cateva muzici. dar de Hannah, mi se pare ca este de copii. Si hainele hannei par putin invechite [ ]. Chiar si iei i se pare ca este prea mare pentru Hannah.
Deci Selena
Selena-E cea mai frumoasa si draguta fiinta. E naturala.Hannah nu-mi place.Si in plus Selena canta superb si joaca excelent.Si e favorita mea dintre absolut toate vedetele.
Pe niciuna, dar ca sa-ti raspund la intrebare, mai mult o prefer pe Selena Gomez
Nu-mi place de niciuna... dar miley are o voce frumoasa.
nu-mi pace hannah dar trebuie sa recunosc.
Hannah nu ma intelege gresit selena e foaaaaaarteeeee frumoasa si imi plac ambele dar selena se crede ...prea tare si ahnnah e mai funny
Eu zic ca amandoua sunt dragute dar, as alege-o pe selena gomez.Hannah are un stil prea (dupa mine)...prea stralucitor.Pe de alta parte selena gomez e mult mai cu tote ca look-ul ei e mai...
Am si eu o intrebare.in fiecare zi se pune aceasta intrebare? am mai raspuns la aceasta intrebare si acum vreo saptamana, cautati de acum spatiul rezervat pentru a cauta intrebari ce se pun de mai multe ori8-). si as alege-o pe selena.
Pai...pe Selena omez ptc e mult mai draguta decat Hannah Montana! Dar si Selena Gomeza ar merge! depinde:d:d
Asyul95 întreabă: