D
r
a
g
o
s
t
e
a
Este singurul lucru care conteaza in viata asta... banii se pot face. iubirea insa trebuie sa ai si noroc sa dea peste tine
Sweety, uitata-te si tu la cate dezastre se intampla (accidente, incendii, tsunami, cutremure etc) si intreaba-te : ce e mai important? Intr-o singura secunda se duce de rapa tt ce ai adunat intr-o viata. Banii, desi sunt valorosi, de fapt nu au nici o valoare. Dragostea insa, ramane.
Multi spun dragostea, dar de exemplu sa zicem ca le'ar veni o oferta.sa plece in franta, insa singuri, fara persoana iubita. daca v'ati afla in aceasta situatie...eu cred ca ati alege franta...deci,niciodata nu poti fi atat de sigur. dragostea sau banii.voi alegeti!:p
In tot cazul dragoste:X:X. daca ai dragoste poti face bani cu indrumare si alte chestii...deci "looove:X".att.dede:X you
Vad ca dragostea e una si banii sunt mai multi, ca i-ai si articulat hotarat!
Si mai vad ca trebuie neaparat sa aleg, fiindca i-ai altoit si verbului un "i", asa ca aleg: BANII! (observi ca i-am ales exact cum mi i-ai dat: hotarat!)
Si ce faceti cu banii? Va luati masini scumpe, vile, telefoane performante... apoi vine o inundatie si se duce totul cat ai bate din palme. Cu ce mai ramaneti? Cu familia, prietenii? NU! PENTRU CA VOI ATI ALES BANII SI NU DRAGOSTEA CELOR APROPIATI!
Bestialalori întreabă:
Monika18 întreabă: