De-abia as avea timp sa ma iau pe mine(cum telefonul e mereu cu mine, si pe el)
Pai daca o sa mor pentru ce sa le mai iau? sa`mi tina de urat. Sa zicem ca nu mor. mi-as lua telefonul, bani, apa, mancare, mp3, fond de ten si haine. si daca o sa mor, probabil mi-as lua mp3. ul. sa am muzica in mormant
Telefonu', aparatul foto, o carte(nu conteaza ce gen), baiatu' care-mi place, my bff, anticearcanul(), fara el sunt moarta) si ochelarii de vedere! Cam asta as lua eu! Ceao:*
Iua005, daca ar venii cutremurul, nu cred ca as putea sa iau nimic cu mine pe lumea cealalta. Dar merita incercat, nu?
Pai... mi'as lua cele 2 telefoane ale mele, cheile, si 4 pachete de guma. 7 lucruri:X
Mama, tata, fratele, sora, bani, telefonul, catelusul...
ce imi trebuia mai mult de atat?
:*:*:*
Sa le iau cu mine unde? Pe taramurile ferite de cutremur pe care o sa ma teleportez cand incepe se se zguduie casa?
Jucaria mea preferata, niste haine scumpe, niste fantofi scumpi, pernele mele norocoase, telefonul, alte jucarii webkinz si as pune pestii mei in niste pungi ca sa-i iau cu mine.Asta as lua eu, nu stiu ce ar lua parintii mei.
Cheile nu mai am de ce, daca tot cade blocu nu o sa mai am ce sa descui.
Telefonul si portofelul clar.
Laptopul si stick-ul pentru net mobil.
Alt ceva nu imi mai trebuie. :-J
Pai sa vedem:Banii, telefonul, cateva haine, cateva carti e la scoala ca sa nu mor proasta ( asta nu se pune era o gluma), un jurnal pe care sa scriu prin tot ceam trecut si depinde de situatie daca vine rapid normal ca nas avea timp de toate prostiile astea.tot ce m-ar preocupa ar fi sa scap vie
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: