| iua005 a întrebat:

Daca ar veni un cutremur spuneti 7 lucruri care le-ati lua cu voibig grinlaughing

15 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

De-abia as avea timp sa ma iau pe mine(cum telefonul e mereu cu mine, si pe el)

| Emena a răspuns:

Pai daca o sa mor pentru ce sa le mai iau? sa`mi tina de urat. Sa zicem ca nu mor. mi-as lua telefonul, bani, apa, mancare, mp3, fond de ten laughing si haine. si daca o sa mor, probabil mi-as lua mp3. ul. sa am muzica in mormant love struck

| ºPishcotº a răspuns:

Telefonu', aparatul foto, o carte(nu conteaza ce genlaughing), baiatu' care-mi place, my bff, anticearcanul(laughing), fara el sunt moartalaughing) si ochelarii de vederebig grin! Cam asta as lua eu! Ceao:*

| anss23 a răspuns:

Cum adica ce lucruri am lua cu noi?!straight face

| Flori a răspuns:

Iua005, daca ar venii cutremurul, nu cred ca as putea sa iau nimic cu mine pe lumea cealalta. Dar merita incercat, nu?laughing

| LexUTz a răspuns:

Daca ar fi un cutremur ca cel din 77 va asigur ca nu ati mai lua nimic cu voi laughing

| NinaY a răspuns:

Pai... mi'as lua cele 2 telefoane ale mele, cheile, si 4 pachete de guma. 7 lucruri:X

| Simona a răspuns:

Mama, tata, fratele, sora, bani, telefonul, catelusul...
ce imi trebuia mai mult de atat?
:*:*:*

| anOnimăăăă a răspuns:

Familia, prietenii, iubitul, catelul, albumul foto si nu stiu...

| MidnightLady a răspuns:

Sa le iau cu mine unde? Pe taramurile ferite de cutremur pe care o sa ma teleportez cand incepe se se zguduie casa?

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Jucaria mea preferata, niste haine scumpe, niste fantofi scumpi, pernele mele norocoase, telefonul, alte jucarii webkinz si as pune pestii mei in niste pungi ca sa-i iau cu mine.Asta as lua eu, nu stiu ce ar lua parintii mei.

| virusake a răspuns:

Cheile nu mai am de ce, daca tot cade blocu nu o sa mai am ce sa descui. big grin
Telefonul si portofelul clar. thinking
Laptopul si stick-ul pentru net mobil. smug
Alt ceva nu imi mai trebuie. :-J

| Puffy_1082 a răspuns:

Pai sa vedem:Banii, telefonul, cateva haine, cateva carti e la scoala ca sa nu mor proastalaughing ( asta nu se pune era o gluma), un jurnal pe care sa scriu prin tot ceam trecut si depinde de situatie daca vine rapid normal ca nas avea timp de toate prostiile astea.tot ce m-ar preocupa ar fi sa scap vietongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea as luao sa nu moara nimeni

| AsasinulNegru a răspuns:

Pai primaoara mias lua familia mancare apa masina benzina tigari haine