| XatomisX a întrebat:

Daca ar venii pe pamant Satana ce i-ati spune?
Eu l-as ruga sa omoare toti manelistiiwinking

pacat ca Satana nu exista laughing

9 răspunsuri:
| Simonicaaaaaaa a răspuns:

L-as ruga sa-l elimine pe Justin Bieber si toti astia gen One Direction...sa lasa numai ROCK METAL SI HOUSEE

| BrokenArrow a răspuns:

Hai mă... chiar m-ai făcut să imi pară rău că nu există. sad Mi-ai făcut imaginaţia sadică să o ia la goană când ai spus " omoare" şi "manelişti" in aceeaşi prop.

| SussieLex a răspuns:

Aici vreau sa te contrazic. Daca exista bine( Dumnezeu), automat trebuie sa existe si rau (Satana). Nu i-as cere nimic..prefer sa apelez la serviciile "binelui", nu la Satana.laughing

| AdonnAdonnis a răspuns:

I-as cere sa il omore pe cacatul ala de biber si one direction aia sunt gay si aia de care ai zis exista e un om maro cu gheare dar e inofensiv as vrea sa lase numai muzica rock dubstep hous astea e de genu meu

| ImHere a răspuns:

Hmm, inseamna ca esti ateu?
Nu stiu, i-as spune sa se sinucida sau sa plecewinking.

| XatomisX explică (pentru ImHere):

De ce ma laughing ce ai cu Satana el ne ajuta

| ImHere a răspuns (pentru XatomisX):

Serios? Parca nu exista, acum ne ajuta?
Am citit cateva chestii interesante. La inceput te ajuta, duupa aia te distruge.
Esti ateu sau ce naiba? raised eyebrows N mai inteleg nimic.

| XatomisX explică (pentru ImHere):

Ma nu ti-ai dat seama ca am glumit lol nu exista ma laughing am zis la baza laughing nu exista nici Dumnezeu nici Satana nimic binele si raul si-l face fiecare sa stii ca exista 2700 de zei in toate religiile laughing daca fiecare crede in unul se alege praful crestinii zic ca exista doar Dumnezeu budistii zic ca exista doar buddah si tot asa fiecare religie fi realist treziti-va cu totii va e frica de realitate?

| ImHere a răspuns (pentru XatomisX):

Deci esti ateu sau agnostic...
Fiecare cu religia lui...
M-am nascut ortodox si zic sa raman la fel, de multe ori mi s-auu intamplat miracole si m-a ajutat cineva, zic eu Dumnezeu, altii zic Allah si tot asa...