Oricum, cred ca Andrei nu merita, daca te numea, te lovea, nu cred ca te iubea asa mult cum spui, pe alta parte, Victor, te iubeste, a lasat studiile pentru tine, te protejeaza, si vrea sa formeze o familie cu tine, viata merge inainte, si tu nu trebuie sa te simti vinovata cu nimic, tu ai facut ce ai simtit, ar trebui sa infrunti problemele, nu sa le eviti, ca persoanele care te vorbesc, chiar si mama ta, daca chiar ar fi tinut la tine, nu te judeca, chiar daca e mama ta, ea nu este Dumnezeu sa judece lumea, si ei ar trebui sa ii spui asta, casatorestete, intemeaiaza o famile cu un barbat care sa te respecte, si sa te iubeasca, inca un mic sfat, scrie gandurile pe hartie, ia un carnet, si scrie acolo tot ce gandesti, astfel, cred ca vei trece mai usor peste probleme.
Aceasta problema, trebuie discutata cu un psiholog din pacate cei de pe TPU nu te putem ajuta sa treci peste.
Povestea nu e inventata, eu am zile de cind o traiesc
Poti sami vizitezi pagina de profilde pe fecebook Tasu Tasu sunt scrisa
Il voi vizita
Viata merge inainte independet de noi. Si noi trebuie sa mergiem cu ea, eu incerc sa imi imaginez cum te simti, ai langa tine pe cineva care te iubeste te apreciaza iti este alaturi bucurate de prezent. Ai o viata traieste-o e greu dar incearca sa las trecutul acolo unde e si au am avut clipe in care faceam persoanele din jurul meu sa sufere fara sa vreau si ma uram. Iubestel si ai grija de Victor.
Poate Andrei s-a sinucis si din alta cauza, Dar nu l-ai jignit chiar asa tare ca avea motivul sa se omoare. Continua viata cu Victor. Si explica-i si lui. Uite..eu am unele metode '' de comunicare '' cu persoane dragi care mi-au murit. Scriu pe foaie tot ce vreau sa ii spun acelei persoane care a decedar. Iau chibritele/bricheta si aprind acea foaie cu gandul ca va ajunge la acea persoana.