Dai normal dar subiectele vor fi mai usoare. Am o prietena in Tonita care a dat bacul anul asta.
Eu sunt la liceul de muzica, specialitate pian. Dai bacul din istorie, geografie( sau ceva la alegere), romana, apoi mai dai la engleza.Este exact la fel ca la orice liceu cu profil uman, numai ca ai de dat un atestat si niste probe de aptitudini. Depinde de profilul pe care ti-l alegi. Acolo vei da examen, asta este in plus fata de alte scoli. Daca dai la muzica, vei avea un atestat unde va trebui sa scrii despre lucrare, sau despre o anumita tema si vei avea un recital, iar pe langa asta va fi solfegiu / dicteu( la teorie). La arte plastice nu stiu ......Succes!
Si daca intru la muzica, inainte ma va pune sa cant o melodie pe care o vreau eu sau cum? Explica-mi te rog frumos
Da, trebuie sa dai o proba, dar se da si din teoria muzicii, nu doar din cantat..la ce instr. vrei sa intrii?
Bună!
La profil "Artistic" dai BAC/examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Istorie!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Geografie, Logica si argumentare, Psihologie, Economie, Filosofie; vezi Anexa 1 de la linkul :
subiecte2011.edu.ro/bacalaureat/Legislatie/Ordin_4800-31-08-2010.zip
ÎNAINTE de acestea vei da ( obligatoriu ) COMPETENŢELE lingvistice si digitale :
* "proba A: proba orala - Proba de evaluare a competenţelor de comunicare orala în limba româna
* proba C: (proba orala, scrisa si
practica) - Proba de evaluare a competenţei lingvistice într-o limba de circulaţie internaţionala studiata în liceu
* proba D: proba scrisa/practica - Proba de evaluare a competenţelor digitale".
Asta, dacă NU se schimbă Metodologia/legislaţia până vei da tu BAC-ul
Toate cele bune.