| Any_1048 a întrebat:

Daca as vrea sa recuperez un amic cum as putea-o face?

Răspuns Câştigător
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Auzi, un prieten nu ar face asa ceva, asta sa ti minte. Intreaba-te, chiar merita sa-l recuperezi avand in vedere ca el te-a dat la o parte din viata lui, cum zici tu, fara ca macar sa iti dea o explicatie... Poate nu ti-a fost niciodata prieten, sau poate timpul va va apropia din nou. Dar pe asta nu poti s-o sti, nu inca

6 răspunsuri:
| ellalove a răspuns:

Daca chiar vrei sa reusesti sal recuperezi mai intai aduti aminte ce ai facut de l-ai pierdut si gaseste o solutie.De preferabil ai putea sa tii o discutie cu el sa va spuneti amandoi ce ati gresit si care e problema. Daca nu treci direct la fapte.Demonstreazai prin ceva sau fai ceva sai arati ca tu meriti din nou sa fie amicul tau.Depinde acum si de ce v-ati certat.

| adrianajollie a răspuns:

Pai daca imi spui si ce s-a intamplat intre voi...
Uite daca v-ati certat si el este cel care a gresit, atunci fa tu totusi primul pas si spune`i ca vrei sa va impacati dar sa fie ultima oara cand face asa si cand il ierti, iar daca tu esti cel care a gresit iti poti cere scuze si`i poti arata ca iti pare cu adevarat rau de ceea ce ai facut.happy
Daca "ti-a fost furat" de ce nu ii spui ca ai nevoie de el sa ti fie alaturi si ca poate umbla si cu ceilalti dar si cu tine... in tot timpul asta cat ati for certati ai fi vrut ca el sa-ti fie alaturi si sa treceti impreuna prin tot ce ti s a intamplat, mai ales prin lucrurile bune, sa va bucurati impreuna de ele chatterbox d`astea happy
fundabatting eyelashes?

| elisarktis a răspuns:

Mergand la el si ceranduti scuze pentru ce ai facut poate ii cumperi si un cadou acum nu stiu ce sa zic depinde in ce circumstante l-ai pierdut nu ma pot grabi sa spun acum spune cum l-ai pierdut?

| anythingforyou a răspuns:

Ai dreptate, tu esti prea buna!:X

| Any_1048 explică:

Nu ma mai cauta, nu mai e interesat de mine, ceva de genu dar nu tin minte sa-i fi gresit cu cevahappy

| Any_1048 explică:

Da, ii drept ca asa-i. dar poate sunt eu de vina ca sunt prea bunahappyprea de treaba.