Eee,si eu ascult tokio hotel mereu, si nu sunt emo deloc, pur si simplu le ador cantecele.astia nu stiu ce vorbesc
Asta as vrea si eu sa stiu...ma enerveaza cei care imi spun ca st EMO pentru ca ask TH... tipii sunt fff tari si canta suuuuuuuuuuuper bine
Ptr ca in anul 1998 sau 2000 s-a inregistrat un numar foarte mari de sinucideri propri din cauza formatiei astia` si de asta. oricum nu ii lua in seama. si eu ascult tokio hotel si sunt emmo. in vknta de vara v`oi si arata. oricum fiecare cu gusturile sale. :* nu`i lua in seama:*
) pai lasa-i bah in pnm de prosti. ei nu stiu ce ins a fi emo da comenteaza. DISCRIMINARE! Cred asta pentru ca cei de la Tokyo Hotel sunt mai extravaganti si par emo da e o penibilitate totalaa! astia de la stiri nici nu stiu de la ce vine EMO cica ''din engleza de la emotie '' ) lasa-i naibii. tu asculti ce iti place si astia daca sunt batuti in freza, asta e. acum daca asc muzica clasik ins ca esti Bethovenn?
LOOOOOOOOOOOOL)))))) sta ca m`am uitat)la filmu ala)ce prosti sa ...pw.*a tokio hotel emo pfoa ce prosty doamne ce oameni mananca ca.ca* lol cat de prost terbuie sa fi sa zici ca tokio hotel sunt emo nu stiu sa faca diferenta dintre rock si emo
Nici chiar asa. Daca se imbracau normal si nu aveau tunsori emo, gata, imediat erau rockeri. Mie nu-mi place trupa, dar nu-i consider nici emo.
De ce? iti zic eu fiinda ei nu stiu ce e aia muzica buna ei asculta numai manele si cand ii vad si asculta melodii de-a lor gta le vine rau! ce sa le faci!
Poti sa fii emo si fara sa asculti tokio hotel. Eu ii ador :s ok si sunt emo dar nu pentru ca ascult tokio hotel, ci pentru ca asa simt eu.In fine,... si pe mine ma scoate din sarite asta, dar nu imi place...ei sunt grozavi ori cum.