| alexxandra90 a întrebat:

Daca asta ar fi ultima zi din viata ta, ce-ai face?

Răspuns Câştigător
| RozulInvingeNegrul a răspuns:

Bună.
Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea aş petrece ziua cu familia mea,pentru că,din păcate,sunt la vârsta in care petrec mai mult timp cu prietenii. Şi nu in ultimul rând,aş iubii, aş iubii pe cineva cu toată inima, pentru că eu trăiesc ca să iubesc.
P.S Foarte buna intrebarea!

10 răspunsuri:
| odorash a răspuns:

L-as cauta, sa-l impusc pe Justin Biber big grin

| ßia a răspuns:

Tot ce mi-ar trece prin cap. Fara limite!laughing)

| 211wasgnij a răspuns:

M-as îmbăta rau de tot, mi-as aminti de fazele tari din viata mea si as rade pana as sughita iar apoi as plange deoarece nu m-am saturat de sejurul de pe pamant.

| sunetul a răspuns:

Ce fac in fiecare zii. big grin

| TheG1rl a răspuns:

Eu as spune tuturor in fata adevarata parere despre ei...M-as distra intreaga zii.Mi-as amintii toate fazele amuzante.triste...si mi-as lua ramas bun de la toti. Poate as face si ceva ce pana acum nu am avut curaj sa fac.nu stiuthinking Asta cred eu ca as face ^^

| HolyPotato a răspuns:

Le-as spune tuturor ce cred cu adevarat despre ei si mi-as marturisi toate sentimentelelove struck A si bineinteles voi tipa tuturor sa inteleaga o data adevarul despre o persoana foarte prefacuta...straight face

| geologul a răspuns:

Te as invita la o cina romantica

| kobra12 a răspuns:

Somn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-as spune tuturor ce cred de fapt despre eiwinking

| Biia22 a răspuns:

Pai daca as stii ca azi este ultima zi din viata mea...hmm...mi-as lua ramas bun de la toti prieteni, rudele si in special de la familie big grin

Întrebări similare