| DolceChrs a întrebat:

"Dacă astăzi ar fi ultima ta zi, ce ai face?"
Cel mai bun raspuns primeste FUNDA♥
Multumescbig grin

Răspuns Câştigător
| MariaIuliaZana a răspuns:

4 Lucruri simple:
-as imbratisa toate persoanele mele dragi si le-as spune ca le iubesc indiferent de gen
-m-as uita la toate pozele si la toate filmuletele impreuna cu familia si prietenii
-as traii ultimele clipe fericita de viata pe care o am
happysi al patrulea:
-as spera ca e sfarsitul inceputului cu zambetul pe buze
nu mi-ar pasa ca e ultima zi.fiindca si in ultima zi eu tot voi zambi

5 răspunsuri:
| TheYonutz19 a răspuns:

Laba :X

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! am trecut de 2 ori prin asa ceva..si crede-ma ca nu iti sta mintea sa gandesti ce ai face, ce vrei sa faci.te rogi sa iti fie bine si sa ii ai pe cei dragi langa tine..sunt momente de cumpana in care uneori nu poti gandi limpede si nici ce doresti nu prea stii.e greu sa te afli in cumpana, e greu sa ii vezi pei cei dragi ca sufera.straight face dorinta mea cea mare e sa devin bunicutacrying si ai mei copilasi nu ma ascultacrying dar toate la timpul lor.
O zi frumoasa sa aihappy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cred că as privi fotografia mamei si as strânge-o tare la piept...As inchide ochii si mi-as imagina că suntem din nou împreună. Sau că... vom fi in curând.

| Sweetyyy a răspuns:

As merge in Halkidiki (Grecia)sh m-as bucua de ultima mea zi sperand k nu se va sfarsi ....as sta noaptea sh as numara stelele pana la ultima ....as inchide ochi sh m-as imagina pe alta lumalaughing)

| georgiana999 a răspuns:

Eu as zice tot ceea ce gandesc prietenilor mei si mai ales fetelor baietii cu acre nu ma impac tocmai bine.As petrece un timp cu prietenul meu, as face tot ce acum acteva zile doar visam, iar apusul l-as petrece cu toata familia mea zicand toate prostile si micile minciuni pe care le-am facut dealungul vietii.