| Giulia97Anna a întrebat:

Daca ati auzi ca o tipa de 17 ani ani este cu unul de 26, cred ca ati incepe sa faceti ca trenul, ca vai e prea mare si tipul sigur doar profita de ea.Si daca v-as spune ca este vorba despre mine mi-ati face capul calendar.Ce probleme au unele persoane cu astfel de relatii? Pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui.Da, am 17 ani si sunt cu un baiat(barbat) de 26.Nici macar nu pot sa-i zic barbat, e practic un copil.Are o personalitate foarte copilaroasa, si se uita la desene animate, da ati auzit bine laughing. E linistit, nu fumeaza si nici nu bea.Mi-a zis ca daca ma vede cu tigara imi da peste mana.Si imi spune mereu sa ma tin de scoala.Parintii nostri sunt prieteni.Sunt prietena foarte buna cu sora lui.Eu prima data m-am imprietenit cu sora lui, ca ea invata la liceu cu mine, dupa l-am cunoscut si pe el. Tatal lui cu al meu au fost in aceeasi clasa la liceu.Intre noi e diferenta de 9 ani, iar intre parintii mei de 8, pura coincidenta.Ai nostri stiu de relatia noastra si sunt de acord cu ea happy Ma rasfata,imi face toate poftele, de fapt eu nu-i cer nimic, el imi da fara sa-i cer ceva.Pare o relatie foarte frumoasa si care va poate sa tina mult mult.Colegele mele cand au auzit ce varsta are au inceput sa ma barfeasca.Mda,putin imi pasa.Prietenul meu desi are o varsta, nu si-o arata.Pare mai tanar de 26. O colega are un prieten de 21 si e chelios si cu burta si pare sa aiba pana in 30 de ani.Mda,voi ce parere aveti de relatiile astea cu diferenta mare de varsta?

11 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai odata ce spui ca nu prea te intereseaza parerea altora, totusi o ceri. Sau vrei doar pareri care sa fie pe placul tau? Daca relatia ta ar putea fi un caz fericit, asta nu se aplica in toate cazurile. Daca iubitul tau e ok, nu toti baietii sunt ok, de varsta lui sau nu. La fel si in cazul fetelor. Deci ori generalizam cu parerile ori ne limitam la cazul de fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti fac " ca trenu, cel putin nu eu. chiar ma doare pe mine, poti iesi si cu unu de 50 de ani. dar ma amuza in timp cand vii si faci pe victima " o doamne toti baietii vor doar sex si sunt porci" ca tu esti inteligenta de dai pe afara, cand toata lumea iti zicea sa nu iesi cu unu asa mare. la toate va place sa faceti pe victimele, va sta bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Modul in care e formulata aceasta intrebare (daca o pot numi asa) permite doar un singur tip de raspuns si anume: lumea mananca caca. Nu asculta fata de toti prostii. Ei nu stie ce vorbeste, important este sa va iubiti. Pupicuti dulci.
Si alte pupincurisme din astea. Iar acum vei veni tu si-mi vei zice ca-s prost si ca nu-ai adevarat si ca chestii.
Pana mea, normal sau nu, e viata ta si ma doare-n cur ca esti cu jul cu 9 ani mai mare ca tine. Si da, 9 e diferit de 8, deci nu e nicio coincidenta.

| gingergirl1 a răspuns:

Mda,populara vorba "varsta nu conteaza intr-o relatie", si e relativ adevaratawinking Majoritatea fetelor se uita dupa baietii mai mari pentru ca baietii gen : 14, 15, 16 ani sunt pur si simplu prea imaturi straight face
Deci mai bine un baiat de 18-19 ani happy
Mdea, mie una mi se pare cam mult si 3 ani dar in fine laughing La fel ca tine, teoretic plac un tip mai mare decat mine(cu 3 ani), si la fel, nu isi arata varsta. Are 18 ani, dar sincer daca nu l-as cunoaste i-as da 16 thinking Si e asa calm, la locul lui si e asa de cumintee. puppy dog eyes Deci,nu conteaza varsta,conteaza comportamentul.
Apropo, mai rar gasesri baieti ca si cel pe care il cunosti tuwinking E pacat sa ii dai drumul, plus de asta parintii tai sunt de acord deci, bravo, esti o fericita laughing

| Giulia97Anna explică (pentru gingergirl1):

Si eu cand eram mai mica cu cativa mi se parea aiurea o relatie cu o diferenta de varsta asa mare, dar acum cand am dat si peste una si cand ii vad pe-ai mei fericiti, mi-am schimbat parerea.

| PreaTareღ a răspuns:

Relatiile cu diferenta mare de varsta sunt OK, cat timp amandoi va placeti, iubiti.
Daca si el vrea, eu zic ca e posibil sa fiti compatibili
Bafta

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Intr-o relatie nu conteaza varsta deci e ok.
Daca vrea si el, eu zic ca n-are vreo problema
Bafta!

| Enache_Adnana_1999 a răspuns:

Sincer eu nu cred ca varta e un ipediment, si stiu o sa zici ca inca sunt mica si una si alta, dar de fiecare data cand vad genul asta de cupluri si ma gandesc ca nu sunt prea ok imi amintesc ca intre parintii mei e diferenta de 8 ani si sunt foarte fericiti deci nu te lua dupa gura lumii.Cred ca in relatiile cu diferenta mare de varsta intre cei doi depinde de implicarea lor, si de genul de persoana a fiecaruia

| Giulia97Anna explică (pentru Enache_Adnana_1999):

Imi place cum gandesti happy Cati ani ai?

| Enache_Adnana_1999 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

15 ani

| Giulia97Anna explică (pentru Enache_Adnana_1999):

Multi inainte.