In primul rand simt nevoia de a fi independent. Astfel ca mi-as cumpara o locuinta si as transforma-o intr-un camin placut. Pentru a fi recunoscator probabil as folosi o parte din ei in scopuri nobile. Restul pentru moment nu va conta. Nu ma voi gandi imediat la ce voi cheltui restul banilor. Probabil voi dori sa investesc intr-o afacere de familie.
1. mi-as lua prietenii, si ne-am duce in vacanta in grecia, cu avionul, si am sta la cel mai scump hotel, aproape de mare
2. Ia-s aduce la ziua mea pe Ian Somerhalder, Paul Wesley, Robert Patinson si Enrique Iglesias
Ohooooo... i-as cheltui
Mi-as lua casa mea, o masina, haine si daca as mai avea as pleca undeva in vacanta
Daca as castiga: m
1. mi-as lua o casa intr-un loc frumos
2.as face multe adaposturi pentru animale, batrani, copii abandonati
4.as investi intr-o afacere profitabila
5.as da rudelor
6. mi-as cumpara foarte foarte multe haine
7. mi-as cumpara multi catei de rasa
8.as dona la biserici si la spitale
9.as crea o echipa de ecologie in fiecare judet al tarii
10. mi-as cumpara o masina trasnet
ar fi foarte multe
fundita?
Nu i-as cheltui cu tine in nicun caz. Glumesc. Probabil ca i-as investi. As cauta pe cineva care se pricepe la asa ceva, pentru ca nu se stie cum se duc banii. Nu exista sac fara fund. Oricum n-am 1 milion de euro, nici nu cred ca voi avea vreodata, dar am visat de multe ori asta. Aaa...si as ajuta si oamenii, incepand cu familia mea bineinteles.
Pai... mi-as lua un apartament, un X5 (ca tot dau pentru carnet) si restul i-as pastra pentru zile negre
Tu?
As avea grija de ei si nu i-as cheltui pe lucruri stupide deoarece sunt bani. Si as incerca sa nu ii cheltui pe toti, oricum eu nu sunt celtuitoare.
In primul rand as ajuta animalele, as face un adapost.As crea o campanie prin care Romania sa fie mai curata.
Pai, mias lua un calculator, unitate, placa si memorie foarte bune si mias lua alte chiesti, dupa aia nu stiu...