| ElenaMaria1 a întrebat:

Daca ati avea 14 ani si v-ar place mult de un baiat care el vine si va saruta va ia imbrate si apoi se duce la alte fete ce ati face? L-ati respinge?

Răspuns Câştigător
| CryssCrySta a răspuns:

Sti cum se potoleste un astfel de baat, prin doua feluri:
1)putin teatru amestecat cu santaj sentimental(daca tine la tine). Aica vai iubitu ce mult de iubesc acum si ce mult te urasc cand te vad ca saruti alte fete.
2)Deschidei ochi ca daca nu se potoleste va ramane fara niciuna si tu nu esti proasta ca sa-si gaseasca in tine un refudiu doar pentru cand are nevoie de tine.
Mult succes.

4 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Daca iti place de el respinge-l si spune-i ca nu-ti convine ca se saruta si cu altele adica face asa schimb de scuipat cu toate? Vezi cum reactioneaza.daca nu le mai ia si pe alealalte la pupat si doar pe tine inseamna ca tine la tine. daca nu. poti sa-i dai cu sutul in fund.Altu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am facut si eu mai de mult...statea cu mine si dupa se ducea la altele le pupa, le lua an brate si i.am zis ca nu imi place chesti asta si dupa vreo 2-3 luni am aflat ca ma insele si m-am despartit de el...

| ElenaZamfi a răspuns:

Sunt de aceeasi si varsta si am trecut prin situatii la fel.Adica fetele se pot numi cur*e daca fac cea ce face el dar cand un baiat face asa ceva cu el nu e nimic, adica ma e baiat.Las-o balta daca e atat de aiurit incat sa le schimbe pe toate cand nu e cu tine tu crezi ca daca va fi cu tine nu va face la fel? Halal baieti in ziua de azi.
Bafta:*

| Stefanu a răspuns:

Eu l-as respinge, dar tu stii.
Stima!