| LolyKissYou a întrebat:

Daca ati avea numele real la username pe TPU. ati mai posta "unele intrebari"? >: intreb si eu laughing si chiar voi da FUNDA pentru un raspuns "inteligent"

Răspuns Câştigător
| Sophieeeeeee a răspuns:

Normal ca nu... Motivul? Pai daca intra din intamplare un prieten pe site(cu sau fara cont pe TPU) si tot din intamplare vede o intrebare cu numele cuiva cunoscut se uita dupa si la celelalte intrebari pe care le-a pus persoana respectiva. Si ar fi "culmea" daca in vreo intrebare isi va regasi numele, gen"Pritenul meu N... face asa si asa. Nu-i asa ca e idiot?" LOL laughing

| LolyKissYou explică (pentru Sophieeeeeee):

Cam asa gandesc si eu laughing

8 răspunsuri:
| comansorin a răspuns:

Eu am numele meu real laughing Cauta-ma pe facebook ca sper ca ai laughing))

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic ca poza de la avatar face mai mult decat numele real.

| zurick a răspuns:

Salut! Nu n-as mai putea pentru ca nu vreau sa vada ce am scris cineva care ma cunoaste si de aceia prefer usernameu[la mine ''zurki'']

| Cristina45 a răspuns:

Da, pentru ca eu intrebarile care le pun aici le-am pus si parintilor si anumitor prieteni si nu mi-e rusine, am intrebat aici anumite lucruri pentru a vedea si alte opinii in afara de cele ale apropiatilor

| Earthroot a răspuns:

Nu vad de ce nu!

| SirGeo a răspuns:

Nu cred ca as mai posta pentru ca se mai pun si intrebari mai ciudatele de felul lor si poate fi jignitor daca afla cine nu trebuie dar daca sunt intrebari normale da as pune funda plz.

| GRoxxu a răspuns:

Da. dc nu? Adica atata timp cat intrebarile respecta limita de bun simt nu vad nici o problemawinking