Ian Somerhalder clar.pentru ca felul in care joaca, in care ''i-a dat viata'' lui Damon in TVD e pur si simplu genialparca aia ar fi propria viata nu ca interpreteaza.
si enrique iglesias.imi place inca de cand eram mica.si e super secsi =p~
100% pe Orlando Bloom
sau daca asi putea alege si unul din Romania, acela ar fi Mihai Bendeac
si din afara...asi alege pe langa Orlando o multime:membrii unor trupe rock, James Kameroon, etc
Ia să vezi acum câte răspunsuri Justin Bieber, Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato
Răspunsul meu: Ben Burnley
Baftă
Shakira, William Levy. [din afara]
Andra si Paula Selling [ de la noi ]
Numai bine :*
De afara :
deci pe Justin Bieber cu siguranta pentru. ca il iubb mult bigg fann!
Si pe Selena Gomez neaparat!~!
as mai vrea pe : Rihanna, miley, demi
De la noi : Andreea Balan, Andra, Adelina Pestritu
fundA plss
Pai imi place Ian Somerhalder as vrea sa il cunosc, Jakie Chan, Edie Murphi etc.de la noi nu stiu ...Razvan Fodor...etc
Daca ar fi asa as alege:
Nirvana [ si kurt sa invie]
Metallica
AC DC
Led Zeppelin
Alice in Chains
Tarja Tuunen
Nightwish
Adam Lambert
Him
Manowar
Yey si multe altele
Fundita?
Adela Popescu, Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Zack Efron, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, William Levy. pe acestia as vrea sa ii cunosc, dar daca zici numai o celebritate as vrea sa il cunosc pe William Levy =p~. Funda?.
Crede`ma ca as vrea sa cunosc mai muti
Cole & Dylan Sprouse
da dka zici unu
Jean Clude Vandame!:X
Eu sincer as vrea sa le intalnesc sau cel putin sa ma duc la un concert de-al lui demi lovato sau miley cyrus dar tu?
Am multi pe lista. Johnny Depp, Elijah Wood, Dominic Monaghan, Billy Boyd ( actori )
Tim Burton ( regizor )
Dar daca ar fi sa aleg l-as alege pe Johnny Depp
Dulse Maria nu am sansa de a o cunoaste Sackira nici atata jean de la craiova nu cred Smiley l-am vazut in realitatae o trecut cu masina pe lanaga mine dar el nu ma cunoaste si multi altii
Pai.green day, fratii sprouse, celine dion, membrii paramore, Borgore, Rihanna, jayson Mraz...etc muulti
dar numa una:paramore:X
Sileeence întreabă:
Elenastoica9 întreabă: