As schimba un singur lucru Sa nu mai fiu asa incapatanata si sa accept si parerile altora.Cateodata fac numai ce vreau eu
Hmmm...nu ma apuc sa filozofesc pe aici...pai daca as putea sa schimb cv...probabil nu m-as mai atasa atat de oameni...pentru ca mai trz o sa fiu dezamagita...
As avea multe... dar pana la urma cine vrea sa te accepte te accepta cum esti tu
by ana
Daca as avea sansa sa schimb ceva...as vrea sa nu ma mai atasez atat de repede de persoanele care nu merita, ca dupa aia tot eu sufar.
Poate nimic, poate totul.Acum de exemplu nu as vrea sa schimb nimic, dar sunt si momente in care nu ma mai supooort.
Cred ca nu as mai vrea sa ma indragostesc atat de repede
( am o problema cu chestia asta)
La fizicul meu as schimba cateceva, si chiar o sa schimb in curand, in rest, poate as vrea sa fiu mai indrazneata.
Hmm...si tu crezi ca daca ai schimba un singur detaliu, cat de mic, ai mai fii tu? nu...ai fi altcineva, o alta persoana... totusi, eu tot as schimba ceva la mine. mi-as da mai multa incredere in fortele proprii.am pierdut enorm in viata din cauza asta
Nimic. Iar cei care nu ma plac, nu stiu ce pierd! Chiar ma consider, eu personal, o persoana speciala! Si TOTI suntem asa. Din pacate in ziua de azi... toti sunt copii. si imaginea conteaza.SUFLETUL unde este? Banii si faima ne-au stricat!
Pentru ca am suferit foarte mult din cauza bunatatii mele... asta as schimba, nu as mai fii chiar asa de saritoare in cazul unor persoane care doar au profitat.
AlWaYsSmYlE întreabă:
misauratcuviata întreabă: