Nu cred aş scrie pe cineva.
Eventul pe mine, dar cu detalii şi toate cele şi să mor peste yz ani. Măcar aş ştii sigur cum o să mor.
Tocmai ai terminat de (re)vazut Death Note acum cateva zile. Daca as da peste un "Death Note" nu as scrie numele nimanui in el, nici macar pentru a-l testa, initial. L-as ascunde si m-as asigura sa nu cada in mainile cui nu trebuie, probabil l-as ingropa sau chiar l-as distruge ireversibil (ardere etc.).
Adica sa scriu numele cuiva si sa moara? Genial, as scrie numele celor care ne conduc tara, manelistilor si prostilor care ma inconjoara.
Cate sezoane/episoade are anime-ul asta si merita vazut?
DA iti recomand acest anime daca ai peste 16 ani. Este un serial supernatural dar in acelasi timp si politist...Este unul dintre cele mai bune animeuri vazute de mine
N-am eu peste 16 ani dar nu ma bate mama daca ma uit la chestii horror
Imi plac romanele politiste si ma gandesc ca o sa imi placa si acest anime. Dar e mare, are multe episoade si inca ceva, tu l-ai vazut pe tot? Are vreun final, se mai fac episoade noi etc?
Nu este horror...Am zis 16 ani referindu-ma la mentalitate.Este un anime greu de intales..Animeul este scurt 37 ep.+2 filme ova si 2 filme reale(urate filmele reale) Anime scurt dar intens.Pacat ca nu e un sezon 2 ...merita
Si e un final in astea 37 de episoade? Sau nu s-a terminat ca va mai continua?
Anime-ul este terminat.Este din 2007... Are un final...Probabil cel mai trist din cate anime-uri am vazut eu pana acum.Dar era si de intales ca la asa un anime, crud si malefic sa fie si un ending pe masura. Uita-te ca nu regreti
O sa ma uit. Mersi de raspunsuri
Este sadic...Dar daca ar exista este si tentant. Exceptand faptul ca devi''shinigami'' dupa ce mori.
Pe toti de pe TPU) numai sa va aflu numele si deja sunteti condamnati ^_^ eu am unul si este pe jumatate completat
Dragnea, Zoppy tv, Xslader, kanal d, pro tv, marin mario, cocalaru ala de la mol care mi-a furat locu de parcare, pisica bunici strabunici bunicului vecinei mele, garfield.
Marian98i întreabă:
Geo2969686 întreabă: