Păi, dacă vin şi stau cu tine şi asta, poate nu e doar pentru păr. Poate şi pentru că le place caracterul tău şi le place să fie în prezenţa ta. şi părul e doar un bonus. Btw, e aşa cute să vezi un băiat creţ. Ododoo .
Dupa cum vad si tu ai o sensibilitate pentru parul cret cum au majoritatea fetelor intalnite de mine. Chestia e ca toate zic ca vai ce dragut sunt eu ca-s cret si desi la inceput ma simteam bine acum incep sa o iau razna. Pur si simplu simt ca le place parul meu dar nu si personalitatea. Daca ar putea sa ia parul meu si sa-l puna la altul mai pe placul lor sunt sigur ca ar face-o.
Toate vin si zic "vai, imi place parul tau", "pot sa pun si eu mana in parul tau?" si alte d'astea. O fata mi-a spus ca m-ar lua acasa sa se joace in parul meu sau ceva de genu', nici decum sa discute cu mine sau mai stiu eu ce. Daca eram ca toti ceilalti nici nu cunosteam atatea persoane pentru ca ele sunt atrase doar de parul meu si atat. Cred ca ar fi in stare sa-mi ceara parul cand ma tund...
E dragut cand esti apreciat dar cand parul tau e pe primul plan si tu ca om nici nu contezi deja asta ma face sa ma simt ca un **** de persoana.
E cute sa vezi unu cret? Stii prin ce trece unu care are parul cret? eu cand aveam parul lung incepuse sa de unduleze,tata avea parul cret, cand il lasa sa creasca era bucle bucle Eu aveam doar foarte putin cret parul, dar il aveam foarte des, stii prin ce chinuri treceam sa ma pieptan zi de zi? barem tata, din ce imi spunea, nu prea se pieptana decat rar ca murea de durere
Eu nu ma pieptan deloc. Poate de vreo 2 ori pe an cand nu am ce face. Nu vad care e rostul, paduchi nu am, ma doare ingrozitor si imi sta si parul naspa
Eu zic ca fericita, poate apreciaza si ceea ce esti, dar nu o spun, depinde de caracter, daca e de apreciat si persoana sau doar parul.
Ododo, ai părul creț?
Hai, nu mă certa!
Mie îmi plac copilașii cu părul creț, sunt scumpi rău.
Asta e problema. Toti sunt superficiali si nimeni nu doreste sa te cunoasca cu adevarat. Ma sunau persoane care nu le-am vazut in viata mea si ma intrebau "nu vrei sa te invat sa saruti?" De unde vin specimenele astea....de ce nu mai e cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti, pentru cum gandesti si nu pentru ca esti cret.
anonim_4396 întreabă: