| Clannad a întrebat:

Daca ati fi Dumnezeu pentru o ziii! Ce ati schimba la lume si la oameni?

27 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In niciun caz de a facut Jim Careylaughing
Cred ca as refuza oferta, pentru ca ar fi prea multa bataie de capraised eyebrows

| Silvia a răspuns:

Poate i-as lasa asa...

| Ramonaaaa a răspuns:

As vrea ca lumea sa fie LoveLandlove struck

| HBK a răspuns:

Conceptia oamenilor despre viata si moarte.

| LoveMusic a răspuns:

Să fim realişti. nu putem fi Dumnezeu nici pentru 1 minut, dar pentru o zi! Totuşi cred că aş schimba toţi oamenii răi, intră hoţii, urâcioşi.etc. Şi aş umple lumea de iubire şi de fericire, ca nimeni să nu mai spună că "viaţa nu este roz"!

| Malvina24 a răspuns:

Nu m-am gandit si nici nu vreau sa ma gandesc! faci pacate!

| bianca a răspuns:

Daca as fi dumnezeu o zi!?
sincer as acorda fiecarui om din lumea asta posibilitatea sa isi puna o dorinta; as fi chiar curioasathinking
cred ca mai mult de 70% si-ar dori multi banisad

| Insurgent a răspuns:

As vrea sa scimb multe...printre ele sunt egoismul, rautatea, criticarea totul!

| rey a răspuns:

Sincer as face Ardealu independent de restul tarii. aaa si campia Panoniei nelocuita deoarece ungurii tocmai s-au fi dus de unde au venit cand au omorat jumate din Europa, si frumoasa noastra Campie a Panoniei ar fi atasata Ardealului, cat despre restul tarii noi aducem cele mai mari beneficii tarii si moldovenii si altii le folosesc, ca si ajutoare sociale...
Nu vedeti ca suntem sub nivelul marii la capitolul organizare?
In 3 ani am fi peste multe state din lume.

| me_3408 a răspuns:

Totul

| DianaLostInDreams a răspuns:

Rautatea probabil.

| Яùxsi a răspuns:

Daca as fii Dumnezeu pentru o zi? thinking Le-as spala creierele oamenilor.hee hee i-as face sa gandeasca mai bine. si sa se umple de bucurii si de dragoste si as sterge ura si rautatea din sufletele lor :d

| georggyy a răspuns:

Din pacate nu sunthappy.
As schimba multeesad...
In special rautatea, violenta, etc.

| madalinutza a răspuns:

Invidia, ura, rautateahappy

| teonamaria a răspuns:

"as sterge" ura si rautatea.

| TzaCaNeL a răspuns:

Daca eram Dumnezeu pentru o zi schimbam rautatea si mai ales prostia.

| hrdcore a răspuns:

Las mai omora odata pe Michael Jackson

| s3nz0r a răspuns:

As schimba totul ca lumea asta este de tot c*catul

Răspuns utilizator avertizat
| calin_8208 a răspuns:

Cum eu nu prea cred in Dumnezeu, eu zic ca "mogulii" planetei sunt zi de zi dumnezei, dar ca raspuns la intrebarea ta uite iti raspund asa :
"Rau cu rau, da mai rau ii fara rau"
Hmmm... daca as fi Dumnezeu pentru o zi, nu as schimba nimic nici la oameni nici animale(poate as "planta" niste dinozaurilaughing ). M-as pune si eu sa dorm o zi ca acum sa fim serios...de cand e lumea dumnezeu nu doarme si "U NEED A FREAKIN' NAP!".
A doua zi m-as trezi si as verifica ce s-o intamplat in timp ce am dormit si as trage concluzia ca ar putea sa mai doarma Dumnezeu linistit. Cursul planetei nu se schimba nici cu mai multa iubire nici cu nimic, doar daca sunt eliminati banii.
Si ca sa revin la ce am zis la inceput, credeti ca fara rau am putea exista? Daca toti oamenii ar fi buni unii cu altii ar mai fi lumea asta asa cum este? Ar fi plictisitoare, nu am putea avea aventuri, la o petrecere nu am face mizerie cu gandul "saracul X o sa aiba ce strange dupa noi".
Nu vreau sa schimb nimic din lume si daca ma gandesc bine...nu as fi vrut sa ma nasc altundeva decat in Romania. Sers

| betty08 a răspuns:

Daca as fi Dumnezeu pentru o zi, cu siguranta as face ceva ca Eva sa nu muste din marul care i-a fost interzis de Dumnezeu, pentru ca lumea sa fie ETERNA, sa nu existe MOARTEA happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-as da posibilitatea sa-si stearga frica de a iubi prea mult. Cred ca in lume niciodata nu e prea multa iubire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vedemthinking pai in primul rand rautatea si invidia dintre oamenitongue apoi as face ceva ca animalele sa nu mai fie chinuitelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face totul in folosul lumii...as face oameniii mai buni unii cu altii, sa fie mai intzelegatori, mai intzelepti, sa nu se mai fure, sa nu se mai fumeze, sa nu se mai bea, sa nu mai fie violuri, sa nu se mai profite de oameni, sa nu mai fie prostitutzie...in fine as vrea ca lumea sa fie un loc imi bunhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As schimba caracterul si as da suflet mai mult si in mod egal

| ramonaky25 a răspuns:

Ura, rautatea, saracia.